Hide Mi Id please…I went to my well known hair dresser this mawnin…Went in to see 3 ppl…I honestly thought am after the 3… So my well known hair dresder on WINDWARD RD said to me am next wat am i doing¿¿¿At that time she was going to the bathroom side….So mi nah preeee this girl a try seh something to mi…..nah penny her…Mi get up n guh chat on mi phone mi see wen gal get up n like she put something on the table like her bag n sit down still nah pay her mind……mi get up n move go closer to the fan n a fass outside hair dresser come round n decide fi call a next hair dresser fi come do one of the girl hair..next girl get up n left saying she hungry a guh buy something fi eat.MI JUST HEARR HER SEH WEH MI PHONE….Mi Seh mek mi call it……It Ring once n then voicemail…..then it ring out the next two time…..🤳🤳🤳🤳next call straight to voicemail…..
Hair dresser seh before mi come……Girl guh use the bathroom n come bk saying she almost slide round there wet up….She went n wipe it up….Like she neva get the free way yet ….Hair dresser seh to her if she waiting on someone gal seh yes……Mi neva know seh gal head wash n blow dry long time n bitch deh deh a plan how fi thief the woman phone…..She guh back in the bathroom hair dresser seh and cone back bout like a the toilet a leak that tine gal guh back guh dash water in there…..So a suh the bitch plan n thief the woman phone n its her first time there….Hairdresser seh she ask her where she come from…MOBAY was the ansa n gal a talk bout the girl weh get her nails cut back off…..Hairdresser cant believe..welll alll her customers come n put down phone n charge phone n this b*tch to be the first to thief from the shop from no where.. HAIR DRESSER’S LIKE IT’S NOT HER FIRST SO B ON THE LOOK OUT..
And look how Jamaica is such a small country.
The girl better mind how she walks….
sender, please use english to tell the story. Patois too hard to read when the story long.
Real Talk 😡
We should be like Saudi Arabia and chop off the hands of thieves