Hi Met,
Please HMID. I’m so new to this thing that I know I’m gonna look retarded. Idk how to code things up or anything like that, so let me go ahead with the raw chaw tip.
This girl from NHT who also plays volleyball for the country, initials SW, nuh stop mek trouble fi her coworker woman, all a try friend wifey while she a screw and a flirt heavily wid di man at work a daytime, but wifey is no fool and is not taking the bait. All sort a run-in and war of words take place between the volleyball homewrecker and wifey and she still won’t leave di man alone.
SW is a well known hoe on the NHT scene and has been reputed to have had rolls in the hay with top-level men there.
Happy trails. Bless up, Pinkwall
You never intended to code a ting…lolol
Fem busy a spread dem crotches bout de offices and can’t respond to emails in a timely manner. ‘National Hoe Toilet’
Ano fight mi ago fight ova man but mi a find di work place an beat up mi man an di gal an behave like madd ppl.
Mi know who she a talk. The guy decide fi stop harbour di gyal and work pon him relationship and the likkle bitch a try use her links inna di company fi make di man uncomfortable and a try make trouble inna do man life and relationship. Little bitch dat. Mi nuh fraid fi call ar name. sasha lee wallen she name. She sick john crow stomach. Everyday shi deh a work a look di man dem. And that girl isn’t the first to get at that bitch over a man. The bitch is a regular little home wrecker. Mi modda call dem gyal deh kinaaky gyal.