big tinkin moonspeed stop going out because of various reasons
Him cah fit inna him cyar
Boseley needed because he is balled unno si him hair line
Him also need a neck trainer fi him droopy neck
My ting is you claim you is supervisor fi the car dealership and ah drive round wid a 1990 Benz dwrl mi know seh when you come outta it your back a kill yuh
Sender Lowe the bloodclawt man star. Look like him stop gi yuh him $$ and yuh a carry feelings. This is a humble man whe dont trouble no body inna dance. But who Eva send this in its obvious when yuh did a get $$ from him yuh neva find fault. Him goodly f**k yuh inna deh old Benz tuh. Suh a yuh help mash it up… Crosses, go look smaddy else fi bups out… Look like the man come to him senses bout yuh.
WAT AH SHAME DWRL why dem a trouble moonspeed
Is funny how Karen was up here last now him but I wonder why he don’t keep party no more or come out
Sorry to say nuh body wah moonspeed him ugly nuh bloodclatt
Dis yah sender sound mad caz dem cah get money no more or get free ride fi dance and clothes