Look at Mr Brite Lite in action…what a man love bury a dead hee! Brite Lite whey yuh assistant?? Him nuh waa wear white like you? Anyhoot………… Jolene mi neva si yuh upfront how yuh set?? Who getting di money and who a get di tings dem..wi waa know cause di person whey did a send whey di ‘Don of all Dons” was the lady in front a kill him suit wid di perfume ina di black bakkle..is who she?
Him look good doe, flowers outdated bad! Tommy loves attention bad! Him affi let it be known a him in charge sickening!
Good day met,Why do people soray the dead with cologne/perfume?
I have no idea love
As people walk in close to pay their last respects, you don’t want your loved one smelling of embalming fluids and such. so a light mist of perfume or cologne gives a nice touch.
Waldie in life always smelt good inna him clothes, sleep in peace love.
To know when their presence is present
Always hear sey so dem can smell them when them come visit dem…ooooo
Him look good. Dats all.
Wen dem come visit u wi know!!!! Just my thought.
Him look damn good
You are right it’s a good look,he is dead.
Ok…. I learned something new
Anytime mi smell kuss kuss mi know mi grandfather deh round mi. I was 6 when them Mek mi Lil gyal put di kuss kuss pon him shirt. Poor mi did terrified.
@ Sweet same so. Dem use to pass the little pickneys dem over the casket. I wonda if Jamaicans still do dat a yawd
Woke from a dream in the 4 o’clock bells no too long! If Waldie had anything Gucci his spirit came for them cause mi dream see the man wake up out him coffin and take up a Gucci printed bag and black shoes!!!!!!!! Hear him bout him nuh dead cause him nuh get no Farrid shot! Can’t leggo off that lifestyle so hez earthly bound I guess
@fashiondoll, why dem used to pass the babies over the casket…do you kno?
Lol Anon 5:39 I had a dream like that as well. My dead babyfather got up out his casket an a tell mi seh him nuh dead, then mi start run and him came out him casket and a run mi down. It was a nightmare because mi know him dead.lol
Mellon pay police fi kill him ah Maverley. Melon next!
SIP Me G!!!! Real Boss..