HMID post for me…. Neva know man coulda be so wicked, I’m living in Kendal Manchester and I have a girlfriend and she tell me bout this man weh like her off, pinkwall she say de man tell her some awful stuff about him woman weh him live with. And even go as far as telling her to act like the two a dem deh just so his woman can move out an leave him alone. But let me tell u something man she well want it fi happen she want de man lef him woman fi har a more than once mi hear har a tell him say him fi run har cause she will always be there for him cause he’s a good guy, now tell wat bout him good wen him a slaughter him woman behind her back so, and wat worse she say sometimes she an de lady travel go mandeville in the same taxi dem know each but the woman nuh have no idea how much mi fren know bout har tru de man. U tink mi fi just tell her or leave it alone. It hurt me gosh know and she seem to be a nice person she nuh deal with kendal ppl enuh just move with herself and kids. Now de same man engaged to her and dem even get a sweet baby bot just weh day yah. Bwoy mi nuh really trust me fren again sah she let me down big time a coulda mi she do dat to