Good night pink… if you going to post put a belly over mi name deh… drama in a tenement yard.. I have this friend that was trying to get pregnant for the past 6 years and she couldn’t but this year god made it possible… her mother is currently 7 months pregnant as well and she wanted the mother to come stay with her considering the fact that it was just she and her boyfriend lived together… so pinky hear yah now… when the girl buss the news to the mother that she is pregnant the mother buss out not a 🤬🤬… mi friend did think a glad the mother glad fi her only fi hear the mother tell the guy say him must choose which one a dem him ago stay wid… pinky right now mi friend a mad out and to how the mother a gwan in a the yard eno all next door neighbor come a look mango in a night yah just fi hear the drama… never know say one muma could a so wicked?? Out a all a the man dem weh a dash weh why the mother go breed fi her daughter man–
Number one, I don’t think she should refer to herself as the woman’s Mother any longer…
It happen in Philly also Bid MaMa and her Daeta breed if collie Kirk about 11 years ago. Me shame fi di family and ano me. Dem love bad Man till him control di mummy and dawta ina di same house. Sick. Yuck and dem bring the 2pickney dem to.
be fruitful and multiply.
This story might seem unique, anon di fuss time me know of dis happening. This mumma married deh wid di man him married to. Daughter tek di man have 2 pickney. She give dem to a man she deh wid.Married man send daughter to school, she bleach and do up body. Used to be hype, now she hardly do social media.The supposed babyfada get deported after di fuss one . Daughter go Jamaica and come back say she a breed, mi believe a fi di married man. Mumma and married man still a link regular. Mumma husband is suspicious but is a likkle soft man. Them secret soon buss out, dem act like them betta dan ppl. What is in di dark will surely come to light.
What u expect if them live in a tenament yard and one room.