Look up Charlene stand up good and look good man! Charlene, you are looking fabulous. No batter ears gal can’t chat to you. 40 forrid roxy and moon face lauren, you can’t look like Charlene when oonu reach her age. Reply
Me seh! I saw the husband and tough face Roxanne at FOF. Them walk in with some other ppl behind them Reply
Body language off .this bwoy hug up him father more than him mother. Weird. Swollen feet too goody….watch yu sugar :thumbup :kr Reply
Not a sugar him no got..a sweet him too sweet..loll..or a him madda flip flop him got onn n it a queeze him..him really look suspect.. Reply
them faava bad
Look up Charlene stand up good and look good man! Charlene, you are looking fabulous. No batter ears gal can’t chat to you. 40 forrid roxy and moon face lauren, you can’t look like Charlene when oonu reach her age.
Me seh! I saw the husband and tough face Roxanne at FOF. Them walk in with some other ppl behind them
Respect your mother….
Boy pants tight like .
When u can have 10 fada..u can ongle have 1 madda…He looks gay though..m
That’s Mommy!
Body language off .this bwoy hug up him father more than him mother. Weird. Swollen feet too goody….watch yu sugar :thumbup :kr
Son look shaky-ish
Charlene is a very attractive big woman…
Not a sugar him no got..a sweet him too sweet..loll..or a him madda flip flop him got onn n it a queeze him..him really look suspect..
Den Greg couldn’t buy him size slippers!!! Gucci or not, him heel back a heng ova it.
A di fus mi à si a tight slip pas à nih Gucci that a mus Gooch …. foot a beg fi coverage
Why weren’t they dealing?