Dem seh four teef run ina one supermarket yessideh wid a gun dung a Sav, unbeknownst to them, Mr. Chin, the owner did have a brand new piece. Mr. Chin rise it, shoot all four , dem run and two dead outa di 4.
14 thoughts on “MR CHIN STOP 4 INA DEM KRISMUS TRACKS”
Yea mon a dem breed a chiney ya unno fi free up n let inna Jamdown.Albiet dem a dig out we economic bread yeyes..but that’s an acceptable trade off as long as dem helping to rid our country of its criminal elements! !!
Mr.Chin grateful nation comnends you fi using reasonable force to defend your life n property.
Phucka unuh
YAAAAYYYYY!!!!…….Tief 0 – Missa Chin 4.
Missa Chin a di real BANDELERO
Those two in the van dead? Cause one a hold on pon di van. So much criminals in Jamaica. I worry about my family day an night star.
Yea mon a dem breed a chiney ya unno fi free up n let inna Jamdown.Albiet dem a dig out we economic bread yeyes..but that’s an acceptable trade off as long as dem helping to rid our country of its criminal elements! !!
Mr.Chin grateful nation comnends you fi using reasonable force to defend your life n property.
Him nuh know China … Treva and Mikey him par wid
Lol at Mamacita ! Chirtmas a come them want them lama and them 2 here sure get it.
Oh lord. It’s Christmas. I really hope they don’t come back and harm Mr. Chin.
Missa chin a yawdie my my
https://www.youtube.com/watch?v=G5ZjJS2zT3g&has_verified=1
I think the two men was actually killed by a licensed firearm older, not Mr. Chin.
Met the one in d Orange belt just come out A prison Thursday and guh tief sunday. Old tief dem from Spanish town
Him come out fi him casket ..seet deh
Missa Chin! A proper big up to you sir! :2thumbup
Watch out for the other 2 s**thouses that got away.
Yes it was a Mr Chin and both punks in the van back died