Dwllllll mi seh unnu draw out Paulisha till all gully him go inna fi prove him reach cho
No sah no badda go to far and dem hurt u down dere! Di mon reach unnu low him now dwl
f$#ka unuh. and fi Miss Nuffiesha weh did deh over the last post a talk bout she nuh know nuh weh a Jamaica look so mi hope yuh satisfied and yuh belly full now. The man deh a Ja. I dont know Paul but some a unuh too bitter and disgusting.
Well hope he return well who cares turn round the back of the green card to and show when you get it the date is on the back in the long numbers lol since you run gone a gully to prove point I can’t with Paul and him wife Paul how the interview go
Sender what happened??? You cyan travel or afford to why it upset yuh?
People dead ! dead inna me bounty killa voice. Nice enjoy your country of birth and be safe.
Dwllllll mi seh unnu draw out Paulisha till all gully him go inna fi prove him reach cho
No sah no badda go to far and dem hurt u down dere! Di mon reach unnu low him now dwl
f$#ka unuh. and fi Miss Nuffiesha weh did deh over the last post a talk bout she nuh know nuh weh a Jamaica look so mi hope yuh satisfied and yuh belly full now. The man deh a Ja. I dont know Paul but some a unuh too bitter and disgusting.
Well hope he return well who cares turn round the back of the green card to and show when you get it the date is on the back in the long numbers lol since you run gone a gully to prove point I can’t with Paul and him wife Paul how the interview go
Dem always a talk bout dem nuh car wah we haffi seh over yah, but den a try prove a point!
Big up yourself yah Paul, u better dan nuff a di odda one dem!
:ngakak :ngakak Pink Wall we seh :ngakak