MR SMOOD FOOD CREDIT SHE SEH YUH DOWN TOWN

Some a them artist here like SMOODFACE a come Gwan like him rich and have money and don’t even live no where a come Gwan like and him ever a credit food. When boy hungry a me have to a buy food put in a him belly then him a come try fi diss mi with him hungry belly. Boy stay a him friend place and sometimes a coach him a sleep pan and even in a the studio and a act like the flat a fi him and mi get fi understand say a the friend place. Mi a one fass gyal so mi start search and when me look in a the closet a one and two things there a fi him cause there is no way them big clothes deh can fit him. Boy all have show fi go perform and him not even could a buy him ticket fi go. Him all a go party and a buy big liquor like a fi him money a spend and when mi really stand up and a pree wah Gwan no the fren give him money fi go a bar mi not even make him no wiser. When mi just meet the dirt bag him tell mi say him no have nobody and when mi check it out a one bag a gyal him have Weh don’t even make one and a mi him want come style Weh a help him in each and every way!!! P**y don’t even have money fi buy a trainers fi him video shoot and a me buy it. BORKE ASS acting like he’s UPTOWN when he’s f**king DOWNTOWN!!!
ZYMN

41 thoughts on “MR SMOOD FOOD CREDIT SHE SEH YUH DOWN TOWN

1. Sender, it look like you spend out every quatty you have pon dis bwoy…Unu afi wise up now man…too much woman a get con by these ole crowbait.
    :travel

2. Stop mine man dat u fi do kmt. How yah guh show and a buy own ticket. And i have Never heard about him before this

3. Some bowy fi get expose everybody a artist and with no money talk yah gal ole nastyness him have HIV and a spread the things no promoter nuh fi book fart like this 8 baby’s and nuh mine one the 22 yr old gal that u have in New York be shamed artist mi rass career done before it start memba me tell you HIV a run check ur self

4. No but this is serious mi friend break another heart.. everytime smood sex n duck a gyal dem alwayd afto go to the extreme to diss him cos when him drop gyal he dont look back… You a man clown so get over it cos from u realise u have to be doing all what u said u been doing then you should’ve gwahn bout ur business grom the get go but nuh man u want nuh man u get smood mi general

5. U need to shut up cause u seems like a fool a ppl like u make them man a feel like them is all that. I hope u no have no girl child… Bout general plz we all know that the girl ain’t lying!!!

6. Talk the things dem gal, when you in relationship and man make u seems it’s all a about you and a take you things and a turn round fi diss you . You need fi talk the things! Man way go around use woman is no f**king GENERAL waste man that! Lol 8 babies not taking care of dem RED FLAGGGGGG

7. Sometimes our own Jamaican men make us feel ashamed of them, not all just some. I cannot bear the lazy ones who look to women to take care of them and their children. Come on how can they feel that that attitude is right.
    With this lifestyle he will have many many partners on the go…..

8. :matabelo Bombo :matabelo Eight babymadda?????? Hiv??????? It serious. Sender, the money weh you spend a the least right now…Cut your loses and go…..Go get a hiv test because anything nayga seh, if it nuh go suh, it might guh near suh……………..
    :tkp

9. MISS MONIQUE FLYNN ( UNI MONEY SCAMER) Insta name is ( momo_badassjni ) People lets talk about the truth behind this story because I’m not gonna make this gal try style mi artist first when your gonna go round an tell ppl how (Smoodface) is broke an nuh live nuh weh first yuh must talk bout the ppl them uni money weh yuh a thief every 3 months yuh have to wait 3 months at a time to feed yuh two kids them bout a you Mek the youth eat food common now i always see you at the studio looking like u ago drop down an a nuff time Them have to bring yuh to the chicken shop just so yuh nuh pass out we all know yuh live inna the people them (COUNCIL FLAT) Suh nuh hype pan the youth an gwan like your in some better position than him yuh need to grow up an get on with it an stop style the youth bout him have hiv yuh never know that when you constantly ringing his phone down like some pest an because him a avoid yuh your trying to tarnish him career ain’t you got more serious things to worry bout like social services weh a try tek weh yuh son caz u went Ja with the people them uni money an leave you youth with the next door neighbor some kind of mom you are always itch up a party an a leave you kids all over the place stop look a hype offer Smood An Guh look fi yuh baby father weh leave yuh an nuh wah have nothing to do with yuh stop the pretending an tell the people them the truth how your always stalking Smood an showing up at his studio like yuh ain’t got no shame yuh just a carry belly caz the man nuh want yuh caz we all know that your the broke ass ok. so what if your getting some uni money the 14 of march suh all of a sudden yuh rich if your smart here’s what you should do fix up the council flat weh yuh live inna suh youth kids them can live comfy an learn Fi wash plate an spread yuh bed with yuh nasty self yuh Fi shame bout yuh a tell people bout them nuh live nuh weh an for you to be writing all a this crap bout the youth ain’t you the one asking him to move inna yuh dutty house an asking him to marry you countless of times yuh piece of shit your a disgrace to man kind Bout yuh talking bout phone an shoes bitch get a life caz the phone weh yuh a talk bout is a contract phone from voda an them soon cut it off like how EE cut off yuh phone an a the same Smood weh yuh claim seh broke had to pay yuh bill imagine yuh couldn’t even manage to pay a phone bill but your styling people all yuh own cousin cuss yuh all the time an tell yuh how nasty yuh are for a big woman yuh should have self respect an ambition cant even read an write bout your hyping on the youth yuh need help an nuh man will never tek yuh serious nasty gal hope them tek weh yuh kids caz there better off without you as them mother bout Smood nah tek care of him youths suh why you chasing a man like that since him suh bad an yuh fi tell the people how yuh ask the same Smoodface weh yuh a try violate to be a father to yuh own kids all because what yuh own baby father don’t even look pan yuh bout yuh went to America an start the same mix up wid the man an get deported f**k a yuh what yuh think people nuh know all a this MISS ( FLYNN ) can’t even hold a man don’t you see that your the problem yuh need a self check an stop walk with yuh pussy pan yuh forehead dutty gal yuh arm green like gwan Guh be a proper mom to yuh kids an stop gwan like yuh rich an have money an style people more time a people yard yuh have to go just to eat food nasty gal it bun mi to see some groupie weh nuh man nuh act like them a

10. Anika lol SMOODFACE stop act like a BITCH everybody know say a u a use that name!! Stop tell lies any how non a that no shake mi. The bloodclat uni money did a mine u thou!!! U a come chat pussy when u no love no weh at least mi have a council flat weh u have Bitch!!!! At the end of the day u still BROKE and nigga I have a job u should also mention that why u don’t mension that!!! Pussy!!!

11. SMOODFACE stop tell lies bout u pay phone bill fi the girl!! How much phone bill now u owe her fah plus how much time she pay ur other phone bill. U even talk bout u owe fi u insurance and a the girl give u £100 to pay it dutty boy. U a talk bout the girl can’t read and write old boy u wicked sah a u can’t read and write u don’t even know the meaning of DEPLOYMENT broke ass boy.

12. Really you never did know say the gal yard dutty when you did eat breakfast in bed. Not to mention dinner and lunch you don’t stop beg the girl her money a u a the f**king pest!! Don’t bring the girl children in this you dead beat dad a you can’t read I see many text messages that u sent to her phone with spelling mistake. God don’t like ugly so member that and you love talk bout God! The uni money did sweet you tho………..

13. What a boy lie u knew exactly why the girl went Ja the other day and now u ready to tell lies. U know for a fact the girl just started going parties like a year now over here and u ready to chat shit about the girl all because she talk the truth about u. U talk how u love the kids now u ready to bring her kids in this what type of man are u. U always asking the girl for things and she never yet one day say no to u but u ready to bash her worthless boy SMOODFACE!!!! NUFF a the time unnu go out and the nearest place to go is ur so call home at alscot way and more time u have to call u fren to find out if he’s there cause if he’s there u can’t go with MONIQUE cause a one room, so u guys ended up going way a croydon a MONIQUE place. Look how much time u sleep deh and then u a chat bout the girl nasty u guys a chat fi 7 months if she nasty u no should a leave her long time. U no live no Weh cause u have to beg the baby mother to move back in with her dutty boy a time now u fi stop pretend it nah put u no way!!! Broke ass Kmft if ppl believe u Smoodface them this as bad as u. U have no shame!!

14. What a way it hurt SMOODFACE LOL… If a never fi Monique or u fren weh own the studio hungry would a kill u but u want diss the girl.. A nuff ppl know the truth Smood so stop pretending!!! It sweet mi

15. This is funny like low budget London version of Kanye & Amber
    To be fare I have never see smoodface over hype or start trouble in a dance and he have kinda have half a hit song last year.
    Jamaicans who get council flat LOVE TO hype like them own a house and joke about who and who sleep on sofa and don’t live nowhere it’s not something to joke about IMO, god bless anyone that struggling. Nuff people have to f##k old man & old woman for place to stay when they reach here.
    but if a man really have 8 pickey and no house no job, boy…! And his trying to do MUSIC..
    NO JOKE Maybe try supermarket part-time you can still do music or bus driving which is good money.

16. No man Smoodface u fi act better!!! Stop tell lie pan the girl a nuff time she buy u food when she’s at the studio look how much time she buy u all lobster with u high chest no Man U lie bad!! U always tell her bout she chat too much but it’s a good thing she chat too much cause see the same thing yah we can pick up fi her because wi know the truth dwl but mi did tell her no fi give u shit u ungreatful like dog!!!

17. Queen b u have a point but remember ppl with council fat struggle too might not sleep on ppl sofa and thing but I know ppl who struggle just to get a council flat.
    And for him to be only doing music and not making no money and that girl could do so much for him yet he diss her really and truly he’s ungreatful he don’t appreciate nothing. Yes he don’t make trouble but why diss the girl after she done so much for him. I bet there is lot more she have done which she haven’t said. Just my opinion still

18. No man smoodface u all a member the date the girl suppose to get her uni money it look like u did plan fi ask her fi a thing. No man this is bad smfh then u a come call the girl uni money scammer!!! Anyways don’t she have to pay it back when she finish uni u sound dumb.

19. The truth come out so mr smoodface no have nothing more to say lol… So now ur posting links to ur song poor thing!!! #broke #noliveniweh #nohavenoshame #lowlife

20. Ok miss #badgyal ya will know A WAH THIS, just call my friends names (lisa & buffy) in ya little mix up again and see if I don’t catch one of ya on a road or at at a party. Remember there is social networking information about peoples on this so a face can be found.

21. These comments have gone from EXPOSING him for what he is to, some stupidness about council flat and baby mums to whatever else.
    The facts are:
    1. He don’t cater, mind, care for any of his 8 Pitney. Any of his babymothers get regular money??? Does he have regular contact with his kids?? You see him show off his children to anyone, like other man do??
    Now, as we all know money is important when raising children, but what is more important is the time spent with them. He has had kids to 7 woman, and none of them he there for. Ask them??? Ask them what he does? Is he a proper father? Does he know all there birthdays? Answer is No!!!
    2. Smood will take take take. He never has yet to have him own place without help from a woman.
    3. Him very disrespectful to woman after he has squeezed what he can get from them and has found something new who will spend.
    4. He is still a married man to his wife whom he has a child with. He doesn’t do nothing for she.
    5. He floss, and go on like he is someone but has nothing.
    6. Don’t know bout the HIV business and not going to comment. However having unprotected sex with all different gyal from all over the globe runs risks.
    7. He’s a waste man who thinks only of himself.
    8. He needs exposing as someone mentioned in earlier comments how him quiet and not hype but I see she was unable to big him up as a MAN and as a GOOD ROLE MODEL. What can he teach his fans??? Lol!! How fi f**k?, How to take?, How not to mine his kids?? How to pick up n drop woman??
    9. Girls who have or still laying down with have to check themselves too. Cor this guy is a real deadbeat, who lies, cheats, takes, breeds up the place, and has nothing to offer, part from his COCK!!
    10. Time always reveals things, and I’m glad his name is out there for his slackness, disrespect, and to show him WOKLESS as a man. So wah him can produce? Be a MAN!! Stand up and mine your dam self!! And go look after your F**Kin KIDZ dem!!!!