MS FREAK TOOK IT TO THE STREETS…..

USAIN BOLT’S DEMOTION OPERATION

IMG-20140218-WA002-Optimized
KASE DEM SEH DI MAN LIKE IT THICK BECAUSE HIM IS A COUNTRY MAN AND HIM LIKE FI SEE DI OOMAN DEM WID DI GROUND PROVISION BODY………HEH HAYYYYYYYYY…MS MAWGA GYAL YUH BETTA GUH SIDUNG AND NOT PAN DI BUDDY!! MI SOON COME BACK TO YUH DOE….KASE…KASE KASE………….. YUH SI HOW MUCH TIME MI HALLA YUH? KASE.. DEM SEH YUH DID A BUS DI CORNER AND A MEK FUS INA LINE WID DI BATTEY AND DI LEG AND DI SKIN………. USAIN DID LOVE IT BAH BAH BAD LIKE DOT! ALL A DI SKINNING OUT AND TWERKING VIDEO DEM (YUH KNOW A DESSO HIM TING DEH)…HIM LIKE WHEN HIM INA BED AND HIM LAY DUNG AND DI SEX FEVA DEM WHINE UP TOY…………YUH KNOW DI ONE DEM WID DI KEY A DI SIDE.. YUH KRUNK UP AND WATCH IT SPIN ROUND AND ROUN.. DEN IT JUK AND STOP JUK AN STOP TILL IT STOP…BUP……….YES HIM LIKE WHEN UNNO INA DI BED A DESSO IT WHINE UP AND DEN WHEN YUH REACH A ROAD BUP IT STOP…KASE FROM DI MAN IS NOT A ISSUE……..DAH TING DEH NUH HAFFI TUN UP EVERY WHEY! USAIN NUH DEH A JAMAICA EVERYDAY BUT DI WATCHMAN DEM A WUK HERRRY HOUR…DI SAME WATCH MAN DEM WHEY IF YUH NUH MIND SHARP ALL WHEN ONE SIDE NUH WAX DEM CAN SEH WHEN AND WHICH STRIP MISS IT! YES MAN DI PUMPUM WATCH MAN DEM BAH BAH BAD LIKE DOT! AND DEM EYE SIGHT WICKED NUH BLOOD**** YUH KNOW DI RES…….

IMG-20140218-WA003-Optimized
KASE AFTER YUH AND BRITNEY GI HIM DI MATHS (wink) ,…..DI ADDITION…MI MEAN DI 1+1= 3 MATHS…YUH KNOW DEM SUMS DEH? YEAH MAN MR BOLT TEK OVA FROM ASAFA……HIM DONT DO GROUPIES ……………MAYBE INA GROUP?? :nerd ……….HAY TALK DI TINGS DEM ..KASE DEM SEH AFTER DOZE YOU WERE STILL …WONDING *NOT WINNING*..WOND OO……YUH DID MORE DAN A WIN MI GYAL…BUT……. ALL DEM A WATCH AND ALL DEM A CHAT………. DI MAN LOVE DI BADDIE BAD BUT YUH FRONT LICK OUT DI SPOT…. LETS GET DUNG TO DI NITTY GRITTY DOE…KASE YOU WERE NOT ON YOUR BEST BE– HAVIOR AND DI MAN DEM RUN WID IT….BRITTANY YUH CUDDEN TELL KASE FI SEAL IT?? OH MI FIGET………..HAYYYYYYYYYY DI PEOPLE DEM SEH YUH WANT DI MAN YAH NOW :hammer (mi still nuh ready fi you yet)
IMG-20140218-WA000-Optimized
MS THICKNESS…..MS BODY GUD……..MS TAN PROPERLY……DEM SEH YUH TALK UP BOUT HOW YUH A NUH FREAK BUT HOW YUH FI DUH DAT AND USAIN LOVE DI FREAK DEM? HIM JUS NUH LIKE WHEN DEM TOO LO`CALE~ (yuh know dat werd?) KASEEE DEM SEH YUH DID A DO DI TINGS!…YUH WAS A DUH DI SAME TINGS DEM KASE SUH NUH GWAAN LIKE YUH NEVA A DUH DEM TUH KAWS A ONLY BRITTANY ONE CAN VERIFY :hammer BUT PICHO DOE TELL DEM KINDA LIE DEH KASEE….. AND DAT A HOLEEEEEE HEEP OF WITNESS-IS :nohope …………A YASSO IT DEH……….. **DASHING OUT KAWZES FIRST IN LINE TO MOVE TO DI BACK ADY LINE** IS DAT YUH KASE….DEM SEH YUH GET A DEMOTION VIA DI PUMPUM WATCH MAN OOOOOOOOOOO.. HIM SEE IT AND HIM GUH TALK IT!

IMG-20140218-WA004-Optimized
BRITTANY….DEM SEH USAIN DOE LIKE SLIMMAS…YUH HAFFI GO RUN UP INA DI SUPLIGENTTTTTTTTT… AND JOG INA DI NUTRIMENT KAW YUH BADDIE NAH GO HOLD HIM! DI MAN DEM SEH………… YUH DID A BUBBLE PAN USAIN BUDDY WEEKEND GONE AND KASE DID A HOLD HAR SUSPENSION NEATLY ELSEWHERE……. SUH DEM WAA KNOW IF YUH REALLY WAA YUH FREN MAN OR A KASE SEND YUH FI HOLD HAR SPOT TILL SHE GET PROMOTED BACK AGEN (which is highly unlikely..kaw from report mek…gyal get ejeck) SUH IS WAA YUH WAA DI MAN!

IMG-20140218-WA001-Optimized
MR BOLT MI KYAH KEEP UP! A MUS PUMPUM OIL YUH A RUN PAN …A KUDDEN YAM! BUT WEDDA A DI ILE OR A DI LOTION…………IT A WERK FI DI TRAX BUT IT NAH WERK FI YUH HAIR…YUH NEVA EVA…….EHHHHHHHHVAH LOOK LIKE YUH TRIM YET AND YUH HAIR NEVA GROW NUH FURDAH YET! MI KNOW WE CANNOT HAVE IT BOTH WAYS…..KAW IT HELP YUH WID DI FIELD WORK….BUT I WAS JUST WONDERING………..IF YUH MEK DI COUNTRY GIRLS (being dat yuh like di provisional body type) MEK DIS BATCH A ILE………WE CAN HAVE IT BOTH WAYS…….TRIM OR GROW……..IT WUDDA MARK OUT DI ROAD …PAVE IT….MALL AN TAR IT YUH KNOW DEM KINDA WAY DEH? WI NUH KNOW IF DI HAIR GOING OR COMING…. UNLESS WE DI WHOLE WORLD UNDER KASE STATUS…KAW SHE DOE KNOW HEF SHE COMING OR GOING…..PAN DI LADDER.. BUT SHE SHUDDA KNOW SEH………LADY TO DI STREETS..AND FREAK only…..ONLAYYYYYYYYYY…onli..INA DI SHEETS!
*BRITTANY YOU ARE NOT WINNING*

0 thoughts on “MS FREAK TOOK IT TO THE STREETS…..

1. Please come and comment Metters. Fimi patwa nuh gud enuff fi dis one yah!
    What a mix up!

Please to ask Mr Powell for a hair consultation, Mr Usain (inna mi Uncle Ruckus Voice).

2. is this Monday????? Wednesday neva haffie so nice.. the way how Met write the mix up sweet me wan fight meself :request it neva did haffie so noice

1. Met 1+1=3 lmao.. No sah met if me wan you fi write someone fi me. A gwaan call you oooooooo bah bah badddddddd lol

3. Met u know your very bad!! Very bad! The writing of this topic have me laughing and crying at the same damn time! Met you are bad I tell you!!!!

4. Met Kasi photo shop those pictures that’s not her real body
    & mi na look!!!!! Cuz ah nuff time mi go pon her IG & she has a lot of photoshopped pictures of her body she use the plastic surgery app not saying she nuh have shape but it nuh that serious & she tuck in the waste n broaden the hips Kasi yuh fi stop it stop trick ppl

5. Wooooiiiiieeee mawning Metsy n metters I’m here so sick this damn weather is killing me
    But mi no think Bolt have no type eno from u a woman n look good to him then bingo!!!!! Boy women have it hard these days tho u haffi look fi partner fi threesome n all dese tingssssss kmt ahhhh boy

6. good day met,metters,peepers nd others….

i am asking de admin tuh please upgrade de emoticons wud like wah wid a whip suh yuh can get couple lashes well yuh eva read sup’m suh gud dat sweet wata drop outta yuh mouth yah try all ketch but it drop pip ooooooooooooooo yes a dat jus gwaan follwed by a read agen…suh kase yuh pillow needed cases a weak in yah tideh yah nd de day jus a tawt bwoy :ngakak

7. Ah WAH do anony wid d proof met dwrl
    No man she fi stop these things !!!!!
    Mi say she have one pic deh and the whole a at waste
    Blurr out n lick sided even that same pic up top unu look pon her ass unu see how it blurry. KASI !! Kasi Kasi !!!!

I’m so dead!

1. A me a di Anonymous up top. A thrueee u a talk. What she photoshop offa di waist she add to di batty. She look ok, but di curves nuh tunn up so at all.
      Di fren Britney nuttin naah gwaan fi har, needa face or waist.
      Mi glued yasso tidey.
      If Usain wasn’t who him be u see….naah seh di res….head dry lika mandora cocoanat

8. Really what is britz876 claim to fame ..
    Like wa she do? She go a school? She a tek Usain?
    Aren’t these girls children lmfao Usain don’t want nobody
    Unu just a grine him along with whoever else now!
    & if a nigga really wants you he wouldn’t have you go out a beg gal fi
    Come in unu bed that’s not your man Kasi Jenee u fi tappi!!!
    Unu too red eye look how usain big & stinkkkk lookin ef him Eva did lose da
    First race deh unu nah look.. Money hungry females never win

1. nuttin no wrong wid usain, unno fi stop talk like di boy luk worse dan anybody else.

from mr. finson son in-law can get gal……..henny man can get gal…….usain worse!!!

:maho

9. a yah suh floor run up inna supligen nd jog up inna nutriments nuh space neva deh deh fe walk up inna likkle lasco or ensure mumz :nerd

1. And you know say a ensure me give my child due to the fact he is a picky eater and i have a hard time with him eating his food! Anyway me just wan tell her say it can work but if she dont use to it.. it a go run har belly like how usain a run the both a them head. Lol

10. admin cum yah man yuh too gud tuh be chuet weh yuh gwaan wid maths..de summings tuk place but it still neva turnt up like de turnt up badi nd luks yuh knw mi nah play wid yuh doah ..i lkin rite oba in yah, gwaan chue wid de grung provijan badi mama

11. Met Usain been a freak from him buss big at Beijing, him and Daniel neva mek fun fi pass round the gyal dem

12. Met a nuff a dem use the app n unu need fi stop!
    When you see dem inna real life dem look like bloodclot spongebob!
    From mi see da link ya mi know she must be a freak cuz if u nah so di tings dem
    N send on two 3 fren usain not interested!

13. But really mi nah lie I wouldn’t sleep wid Usain him just eva look sweaty and unkempt, I guess at d end of d day money talks and lookin ass girls wah money suh gwaan chue missa man weh luv d maths, Met yuh sure yuh neva duh journalism yuh wuda duh well, tory tun ova

14. Met these young girls feel ontop of the world *untouchabl*e if you ask me wen there with Guys like BOLT etc. it does not matter if u are independent,have money or successful ur jus another girl to them until they start get use 2 u an sumone else cums 2 take ur place, its a cycle until they really find that special dime piece until then…..on 2 the NEXT……..an no u cant change them…..look at Lubicia successful an talented young beautiful lady? All she must be thinkin been there done that an he was not hiding her…..remember the big article lol……..u wait till u front pubic hair tun grey before guys like bolt sat “will u marry me”

These young girls are in it for the hype an whist there there they actually belive they love him for him.
    When actually there just like the rest and BOLT himself knws this.
    Shes secretly hinting shes wify with all the IG pics…..but is he doin the same? NO which is sad because kase is a beatiful girl.

She wants the world to knw there together but i bet he keeps sayin things like lets keep this on the DLOW cause u know how these media houses are. As soon as they knw we break up.

Why would u introduce ur bestfriend to hve a 3some…..shes obviously gonna want SOME more wen ur gone an thats when he officially lost respect for you,just wen u was about to take leauge with the wify with out the ring status DWL i dont mean to laugh here but sometimes u gotta tek bad tings mek laugh.

Kase ur a pretty girl an u hve things goin for u an nuff man would put a ring on it so duh nuh mek BOLT wait until ur front pubic hair dem start grey up.

Bolt soon get whey him ah look fah….jus give thanks that you were another that was having sweet nice love sessions with one of the greatest athlets that ever lived.

Its a story to tell the grandkids

MET ohhhhhh u nuh miss me lol
    With these teachings i knw u do lol

1. :maho
      correct…he will get what he is looking for.. all these freaks and watch man business is not good..and no Im not saying to settle down but there is more to life than women and freakness..mi nuh have no words fi kase because she think she is on top..so anything I say she will not take it as it is meant to be taken

1. Met mi wan knoe if usain duh di likkle tings dem…..if him drink di milk like cat ummm i dat mi wudda love him fah…..lol dwl

2. U know kase wicked me go look on few of her pics and she do up the body with photoshop, but the arms them look like a fat girl arms.. kase next time do up the arms them me say ooun noeasy the fat pan the arm just drop down so a say me wan photoshot to

15. Usain protect yuh cocky and mek sure say yuh dash whey yuh owna condom dem yah set of vultures just a circle me pawdie so. chu

16. Look at Milan boiii mi haffi big are up on this thread “shes now married,expecting and lives a lavish life in Dubai with het legal Husband. She did not sit down an wait for pikky coconut trash head bolt, she had moved on in style *flashes hair* big up Lesa Milan Gayle bap bap bap………she almost got caught up in usains foolishness……..him one want come mash up people good gyal pickney lol……but Usain is young and enjoying life an hes success like any other young athlete…..i love usain but boiii…..gyal aguh tie u rass of u dont stop with ur foolushness *God forbid* make ur parents happy an sekkle dung wid a nice decent girl an give ur parents some grandbabies an give God TONKS fi u success an makin JA proud.

Mi haffi big up Yohan Blake an warren weir enuh cause dem have dem one likkle catty anna bill…..cause woman can be pretty but deady

Met ohhhh u nuh miss me mumz
    Mi haffi chat cause ah long time mi nuh touch base pon di endz
    U knw seh ah mi chill spot dis DWL
    Like chris martin wud say
    All cecile she…..she still ah wait pon ring???i hope she gets it cause she does deserve it *tears* cause wify without the ring nahhh mek it again ohhh DWL
    Look pon yendi……she tiad a wait pon chino fi wedding date an fi di actual day 2 cum suh she get fed up ohhhhhh

Met once again yuh nuh misss me ohhhh
    Mi ratid

17. met :peluk what a story noice :recsel i think u need to write a book :recsel ..one last ting is which one a the phone do dem wonderous works here ,me want one

18. Bolt plz insure u cocky…..cah it soon nyam off due to germz……DWL…..mi love u like a bredda star but yahh move 2 lose yahno…..jah knw starrr

19. So Met, Bolt lef har or is he moving on to her friend?

And the real question is, IS she ok with her friend screwing di man whe put har pon pause? Or she don’t know dat Brittany a slowly tek time slide een to di ting?

You know what surprises me? Is a pretty girl eno, and based off how she is on Instagram and Facebook she seems like a uptown girl wid har money and har connections, Why USAIN tho? :nohope

And Met, a who Usain man dem ketch har a cheat wid?

20. Kasi lucky !!! Idk which secret she a keep cuz whole a town know say she n him a deal
    I thought brit876 was family lol now mi know she a 3 sum cocky cooler ok
    How do you actually tell your parents you’re a groupie to bolt cuz I mean yuh not wife or gf .. Kasi I WAH know u status … Please come here

21. COME BACCCKKKKK MEEETTTTT!!

*whistling* Metttt come backkk rite yah so nung an Answa di questiaaannnnn!! :tkp :tkp :tkp

Come on Man METT U KNO DI TINGSSSS DEMMMM!! Comeee answaaaaa nuhhhhhh! Cho man! lollll

Pweeetyy Pleaseeee :angel :angel :angel

22. Kase u better hope Usain doesn’t lose his phone cause your videos will definitely touch road. I know u get your $500,000 pack and all those good stuff but please know him send plane Fi gyal too so don’t feel too special. Britz u badmind the girl and everybody see and know. Kase stop act like a sketel a road I can’t count the amount of time I see you in a party and end up seeing your drawers or your pussy it not cute because u a dash out. It’s because you loose that’s why the man never wife you.mi all know bout the time in Taboo when you a suck off stripper breast! Stop hype cause you know you are one of many

23. Kasi SEEMS uptown but she from kuntri … she do the ray ray talk too good she down to earth still

Hi met.

finally the photoshop pictures I thought it was just me dat see it !!!
    USAIN nuh want no Kasi nor no Britz876 ah me one think britz876 look funny?

1. :angel
          see smaddy seh kasi suck off stripper bres deh and what she have ina usain phone..so choo usain a star him get video treatment?

24. @ I’m Just Saying…

How you know dis? U sure? Cause she seems di epitome of class and like a good uptown girl. At least I’m judgin from her pictures dem. She have har money and she look like is a girl used to good life.

So wait deh…a which man neva waa wife har? A nuh Usain yah talk. Usain whaa wife nubaddi? Kmt…Usain cocky come een like butter, spread roun di place reaallll thin.

@MET…U NAHHH ANSA MUMMA? ME Deh yah a wait eno :games :maafagan :maafagan

25. TT whe u seh? she cheat pon Bolt, well him c***y nuh all dat den since bun run. Noooooo sah.
    Mi would luv fi one a di groupie dem come give we di stats on it, length width, curvature etc. Not like di one whe did only a talk good tings bout him. Uhmmm mi also want know if him does dat ting

26. He shows EVERYBODY those videos and pictures. Betta u did stay deh wid d man b4 dis. Hush mumma. Hope u get weh u look fa. BRITTANY QUIT WHILE UR AHEAD !

1. Alicia who is kasi mother??? *crickets***

why u only a defen the money part defend the videos etc mi wah know
        stripper titty involved defend that nuh men

27. Lol met da cheeaddddddd yah eh c man !!

Kasi a suh u nasty????? Yuck suck stripper nipples
    Mi wa vomit dem deh anuh stripper dem a Gogo
    Even wussss

Suh affi lauff Weh yu mean he shows everybody ????
    Oh gosh! Lol poor thing & naked pic of who go everyday!???
    Of her? Or other ppl?

No I need answers !!!!!

1. Tanks fi ansa di question mi ask at 5;48pm. A so mid tink too seh him naa nuttin, when him in him tights nuttin nuh print out, when him a run u still caan si nuttin, Asafa blessed doeee
      Mi really feel him dont do dat ting yet fi true, him can afford fi dem talk it a road

28. Mi a dead to pussiclaaaaaaaaaaaat

Bolt oh no!
    I think Lundun said ntn nuh wrong wid bolt
    I think I remember a groupie saying bolt arm green
    & him foot cheesy .. & him look it !!!!! He forever sweaty
    N look stink bad!!!!! I wouldn’t want bolt no where near mi
    Him coulda own d worl sea oceans I don’t give 2 fks him
    Look TINK!!! Unu ever hear bolt talk yet???? I couldn’t stomach him
    Him coulda win 100 more race. Kasi you too good man

29. Unu wa know bout BOLT … Him have a budgeted amount him will spen pon which Eva girl him a F**k … If him think u worth a car is a car if him think u is worth a rent pay is a rent pay if him think u is. Worth a pan chicken after a night at d club a pan chicken it is … Dem girl ya need fi memba dis boy is a US millionaire a Gucci shoe to him is a old navy slippers to the average john … BOLT u ni tiad doa dat a d question me wa ask cus mi sure road tiad a u u nu tiad a it?

30. Dwrl met mi wa Seet man sound like Kasi bodddddd
    Cuz mi nuh know why him a sow everybaddie that a wickedness still
    But mi wa Seet *hands in the air*

31. Suh everyday Kasi just siddung a Mek porn send to bolt ????
    Everyday suh????? Kasi mi did think yuh a goodieeeeeee one time enuh
    But if u did have standards you would put ur foot down man not be a sex slave

32. Da suss ya sweet mi suh till
    Mi all have mi sleeping bag pred Weh right yasso
    Mi nah movessss ..

Affi laugh talk to me ..
    Did Kasi get pan chicken or rent pay ?
    Mi see she have up Gucci watch & that other watch nuh member Weh e name
    She seem to be big on watch .. Did she get car u know affi lauff na talk the full story

1. Mi nuh tink shi get no car last ting me kno ar mada tek loan fi buy car. Him goodly gi ar expensive tings lyk d watches she love post any pay fi ar Martina nails LOL! No rent na pay most shi do a sleep upa him yaad.

1. Why so wicked and lie? That gucci watch was way before him. I know about this relationship from start to finish but I’m not going to be a big ole hyprocrite. You a one a har followers weh comment and like up d girl picture then come here come flap yuh loose lips. I know EXACTLY who you are!!!! Just messy messy messy.

1. there is no way u can tell who it is lol!! u know how much follwers that comment pon kasi pic u nah call out a soul .. alicia nuh u did come a defend errice but then mi see u write say things bout errice tru but not kasi lmfaoooo met please look if a d same alicia pleaseeeee

1. Sorry what? Me defend Errice. Im gonna need you to copy and paste what I said boo. please don’t….

33. Her parents gave her a car. She is in school and have a part time job.the money Usain give her, she use pon tings like clothes and shoes

1. Again…no facts here. The girl has finished school and has a full time job -_- seriously…Trying to connect the dots on instagram but you’re failing o_o

34. So everybody deh pon bolt case..Met, u nah chat how warren weir turn whore and mek the girl lef him and him a hide it cuz him shame??? and buy townhouse and turn it inna whore house wid him fren dem

35. Hmm….do you people go on the “popular” girls on instagram pages and try to connect dots and come pan here and add unno owna ting?? Well…the only person you EVA right about is Lauren…and a litttttleeee bit of Errice. But this story does not add up. I can’t even say anything without giving myself away with Kasi. The chick is cool AF and all a unno weh a talk bout car and watch and rent just STFU and guh enroll in a real private detective school and come back again..Affi Lauf…girlllllll you are messy as I don’t even know what. Try nuh comment back pon her picture dem you hear? I will blow your shyt up. Kmt

1. Dwl Kasi u really stoop so low fi actually come pon d site fi defend u self u knw everybody inna u circle knw u a freak long time that’s the issue at hand u upset cus nail a hit pon head … Everybody knw bolt na pay u rent Cus him have ur worth as watches dwmfl … Young girl a betta u ask met fi remove d post than comment … B4 ppl start drop u real file

1. U might be Cool AF but uptown knws to also DOwn TF and man with weighty pockets …. I wo.Der how Scott feel … Cus me sure him a hear how u messy a road remember to do ur Bengals young one if I laugh I pop

2. You know what I notice bout SOME of the people on the site. The minute anyone comes with something other than what you low lives sit down and wait for it’s always “so and so come fi defend demself.”

2. Alicia everybody know u business. Everybody deh on you Instagram & see da tings you want us to c and also what he wants us to see. We all know Private your page

36. y unnuh nuh stop faas and bring down ppl . whoever knows d ppl bizness (YOU SENDER) and decide to broadcast it. What is it gaining you? Her life his life. Bizniz s in ur own life. Why am I saying this? Becuase the things here are unkind and have no benefit to anybody. It is also a distasteful the comments abt K.

1. Welp, this is a dancehall site. I come on here and peep every now and then and mostly because of the kartel case because I love the reporting…but when u come cross trash stories like this and the “commentators” it’s unbelievably sad 🙁

1. Alicia dont be like that oo..u deh here and comment wid wi…u have not refuted much u only a bundle up everybody because u know the person..refute and keep it moving because many of us here dont know the above person and u do

2. it is more than sad. The ppl dem inna her circle and his who a dod dis. member dat the earth no level.
        D things may not be pretty that yall claiming, but to throw it out in the public…. dat must be some grudge.

Entertainment… unnuh waan ppl all up in the gritty parts of unnuh life fi laughs? Hmm Met and d wulla unnuh.

A ppl like unnuh mek jamaica stay so. Just affi a bring down ppl. dats not ent. go play ludi or domino or sumn

unnuh will feel it wen one a unnuh bunnunnunus loud it d wula unnuh nastiness on the web o ne day.
        CHICKEN MERRY, hawk deh near. try sort unnuh life and stop pree and bring down ppl. Life too short fi dt. Uplift unnuself

1. a people like unno why jamaica stay so, when people seh a suh instead unno tek di advice uno se people a bring unno dung and di whole a unno crotch deh a grung a draw like when goat have kid. When she did a mek merry fi Usain why unno neva tell har hawk deh near?And btw is what unno call bring down?

1. ********Nuh send no video nor no naked pic to no man wid u face pan it if u dont want it hit the streets…phones can be lost *******************
            And bring down is when people a hate pan someone..for eg******the person doing well or doing good deeds and dem hate pan dat********

37. if you ashamed of your lifestyle dont dweet den her life is her life but shee is livin a DISTASTEFUL LIFE SO SHE GET DISTASTEFUL COMMENTS!!!!!!

BOLT A CONTRIBUTE TO IT U NUH HEAR D PPL DEM SAY HIM A SHOW EVERYBODY THE VIDEOS AND IM SURE ANUH LIE CUZ THEN HOW WOULD THEY KNOW ABOUT IT ??? KASI FI GWAN BETTER!!!!! DONT STOOP LOW AND COME TO THINK OF IT ALICIA TALK LIKE HER FI TRU

1. d truth alwayz hurt she must stop wit dem lifestyle de and ppl not go comment bout her. u publicize u life and vex wen ppl chat bout it, U NOT PRIVATE u want us to know… We all thought u were a classy girl until…

nice fooling us. A d boy u fi vex wid not we who a watch fi entertainment. U nuh watch reality show to Alicia?

1. TBH I don’t watch reality shows I’m more into the old time sitcoms. As I said above, I like this site because of the Kartel case, some of the bible things posted and life after death stuff. I happen to know Kasi. You can’t believe every thing you see on blogs…people talking bout Usain showing up videos but the question is have YOU seen it with your own eyes?????? Anybody can say anything and I realize you guys just run with it…maybe you’re going along with it but I def can’t see how and why you would gobble it all up…just so…do better

38. d truth alwayz hurt she must stop wit dem lifestyle de and ppl not go comment bout her. u publicize u life and vex wen ppl chat bout it, U NOT PRIVATE u want us to know… We all thought u were a classy girl until…

nice fooling us. A d boy u fi vex wid not we who a watch fi entertainment. U nuh watch reality show to Alicia?

39. I’m not a fan of Bolt, nor his promiscuity, but reading some of the comments here about Bolt and his hair and how he “just looks stink” and “forever sweaty”, I’m wondering if the same would be said if he was light-skinned with curly hair. The man is an athlete. He trains. He sweats. He gets PAID to sweat! He is not going to smell like lavender fields all the time. We must be the only race with the intra-racial racism, and it sickens me. And before you all jump and criticise me, have a moment of introspection.

P.S. The same Finson you are ooohing and ahhhing over, defends murderers for a living, but that’s who you want to dash it out on.

40. Alicia clearly a u a sleep wid Kasi a night time Mek u can a defend with her so like u sure kasi wa ppl knw she and bolt inna things she tek wa comes with it … If she neva wa d world start google har she shoulda keep har business private …

41. :kimpoi Laci u dunce or drunk cause me refuse fi believe u so ignorant nu bout na talk bout weh. Yhe man a sweat on d track is a general perspective I’m sure …emancipated ur self frm mental slavery and come again

Leave a Reply to Affi lauf Cancel reply