When man love likes dem will do anything! Shawn aka mulla you nuh tired fi people laugh off you my youth?! Mi shame an your not my family,the other day this girl have a birthday party and all the man them she invite a man she use to sleep with! I was so embarrassed mulla a kiss up him woman only to her a next man a say,”Mulla a kiss up him gal an a last night shi suck mi h*od” And when him gone a Jamaica the other day every night is a different man the gal have!
Met a dutty f**k out Serena this from New York. Mi fren find pictures in her husband phone with this nasty gal skin out her pussy a show the man! Mi tell my friend Dont cuss no girl over no man,husband are not talk to the man! Nah lie when we run our investigation this gal is a big whore a NYC. Soon send you pictures and screen shot of her conversation with my friend man! This can’t be her man a must her friend.
Somebody gota be the clown in the circus
Mi always like see these two
Serena a whore and MULLA know that! But because him want name brand clothes and shoes him nuh care how much man she f**k fi mind him!
Badmind active no bloodclooth… Sender a because mulla no way f**k u… Left the ppl dem bizniz…mulla Eva a big up him girl him eva clean tek plane like taxi a who vex gwaan mad den Shawn a true dem man nah pose wid dem…u heart clean… His know say ppl ina Coley Mountain rate u…sender go suck u mada
Sender u pussy sink go bathe
Goodie leave the girl mi know mulla have him woman diffrent from serena dem good eee a 1 man di girl have an u want him dat you put her up
Bad mind is not good mulla dont leave yo girl mi boss dutty people guh dead
Dutty suck hood stinkin bad mind bitch leave Serena name out of yuh daycare mouth she not worried about none of yall get some f**kin money a you same one weh want f**k her mon dutty stinkin whoring gyal move and gweh
unu just love off Serena my God unu na stop call up har name a true seh she a vex unu bad she sleep good every bloodclaut night unu big whole gyal dutty stinkin bad mind ppl all unu can do is talk and talk weh unu dont know
Bad mind is not good mulla dont leave yo girl mi boss dutty people guh dead.
lawd god sumn wrong yah man ! unu just deh pon har f**kin good good pussy.. you ever tink bout why this man don’t just leave her alone and move on ??? you guys saying because him waah name brand clothes and what not..well obviously she is her own boss and get money with or without a man..and whether she and him done today or tomorrow she still gunna be eating. unu try fi bring out the bad all the time but all i see is dickriders on her pussy and wannabes..leave har alone dutty badmind people..yall really hurt and if he wanted you, you wouldn’t have to do any of this big pussy gyal
Lol people unuh noh si dem two yah nah leff 5 years and counting and from dem deh a pure bad mouth and it still nah stop dem unuh noh dem good and happy and clean and have dem tings both yard and foreign while unuh hungry like dog kmt sender goh look a life.
Noh wah day serena seh she leff mulla bec him all about himself bec she search the house and find 12 pair of name brand sneakers and how much thousand dollar weh him buy and a hide from her and a ball everyday seh the house a yard a bruck him and him noh have no money she seh mulla is very selfish
I swear these two must be the most talk about in new york but honesty i always admire them they are perfect and people are going to be jealous and envious. Trust me i seen them on this pinkwall like 10 times and dem still together so im questioning if this pink wall is relevant kmt
Every black man hate peogress first dem useto seh serena noh have no papers and illegal now she have her green card and a travel when she feel like now she go back to school and get her big climatologist licence hang up in her shop now dem a jump on another ting fi try bruck down di woman. People it best if u leave dem two yah bec dem well easy and relax.
lol Serena guh suck you madda how you fi come pon banana boat and get green card!! Serena when you a come a farrin you never come through airport you don’t have a I-94 to show how you enter in the United States idiot gal you cah get greencard! You Serena cah come back a Jamaica because Shawn have family same place a Max field avenue. Every time you’re new man come a yard we a look if you come with him!
I dont care if anybody want call me informer. Mulla is the biggest criminal from jamaica come a foreign. Is not a easy boy dat mi have him file dat man is a big stinking thief him rob how much million doqn here and run goh q foreign and when him come a jamaica him hitch up roun him gunman family dem a maxfield avenue so i dont care how much plain him want teck him noh enjoy himself when him come jamaica bec only maxfield him goh not even him house him cant stay
Mi noh care weh mulla want have bec everything him own a blood money thats why u see him hitch up around that woman so if anything him can seh a di woman give him. Mi know da boy deh like mi hand back him and di same NICK weh have him secret
Mulla love likes yes once anno man mind yuh zeen bec nuff a dem boy yah a batty man dem name a call up on man. A man a mind nuff a dem a swear u name good inna di street mi g bless up and i dont think 5 men were at serena party so its clear the sender trying something lol
Well Mulla mi know a nuff man u a laugh after too lol so if man a laugh at u a soh it goh laugh fi laugh u have one million gal a swear lol every gal always a ask mi fi u number so a must something bout yuh.
Which house mulla have remember dem did sease him house and vehicle over portmore from dem lock him up 2009 because a some missing money and corruption and then him cut goh foreign well prob dem did release it and NICK run weh bec bully dem did dead and dem seh a him set dem up when the seven man dem dead over laroose portmore. If unuh want know bout dem ask mi and yes a soh mulla tan longtime love likes
No man mulla you an Browning thing loud bad you guys kill di watcha dem mi gena mi si you an the brownin all di time i wish she was mine inna real life mi gena but love you guys all the best for u nan her dont watch people dem did kill Jesus memba dat
Mulla n serena don’t nuff them self but eva relevant
Dutty nasty f**k out Serena stop change yu name because nobody in the Bronx don’t like you! You f**k like dog tell MULLA you still a f**k the man that own the meat shop! MULLA still with you because you tie him like how you tie sperm guh let guh the woman nice clean son!
Dutty Serena a longtime you a mind man. Remember sey Kirk did put you pon phone fi chat to sperm an tell sperm fi tek a one f**k off a you because you a whore! Sperm stay with you because you love mind man! Every man you tek who nuh dead go a prison! You kill off SHAWN an find a next SHAWN you call the FEDS on sperm wicked gal you mix up and chat everybody!
Beat and teach mulla and brownin teach how fi keep up with the critics unn a star trust and believe.a dat di gal wah do this fi get straight fam
Mula talk you want my friend every day you cry to har and chate serena wid harnah call har name but you mula know how we do do you like you don’t even like to be in the same place with har but nah start no mix up you want my friend you tell me that don’t try to play my friend okbe real serena is so ugly
WHY PEOPLE SO ENVIOUS AND BAD MIND, POOR MULLA HE IS SUCH A KOOL AND INDEPENDENT DUDE. WHY IF A WOMAN TAKING CARE OF HER MAN IS A CRIME? AND WHICH MAN GOING TO TAKE UP A WOMAN WHO CANT HELP HIM OR GIVE HIM SOMETHING? CAN SOMEONE ANSWER THIS, SO THAT MEAN MULLA SHOULD NEVER HAVE A WOMAN THAT TAKING CARE OF HIM? AND SENDER U IS A LIER TALKING ABOUT PEOPLE LAUGHING AT HIM BEC U WANT TO DISTRACT THE MAN FROM HIM WOMAN WHY PEOPLE SO EVIL SMH
MULLA NUFF A DEM BOY YAH GAL A STRESS DEM FI TINGS AND DEM NOH HAVE IT FI GI DEM AND BEC U FORTUNATE ENOUGH TO FIND A CARING AND INDEPENDENT WOMAN A DEH SOH DI BADMIND COME IN.ANOTHER TING MI G IGNORE DEM PEOPLE YAH BEC MI AND YUH KNOW WEH WI KNOW BRUCK DI PUSSY DEM BRUCK HUNGRY AND NAKED A WATCH OU CLOTHES AND TIBGS.
I DONT UNDERSTAND THIS MULLA WORK AND MAKE HIS OWN MONEY SERENE MAKE HER OWN MONEY SO THAT MAKES THEM A POWER COUPLE IF DEM DID SEH MULLA NOH WORK AND LAZY AND A SERENA AFFI A MIND HIM THAT WOULD BE A MORE RELEVANT SRORY BUT I CANT SEE TWO PEOPLE MAKING THEIR OWN MONEY A PROBLEM WHAT IF IS THE OTHER WAY AROUND OR PROB BEC SERENA TALK AND GASSIP TOO MUCH AND MULLA JUST HUMBLE AND NOH TALK WHY PEOPLE SAYING SERENA DOING THIS AND THAT. SERENA CHAT TOO MUCH AND NOH KNOW IT A AFFECT HER MAN CHARACTER
Mulla look like him care who want f**k serena him know him a f**k a bag a gal and a bag a gal want him too if him neva leave in the whole chill/jay saga well i think people should give up on them and leave them alone and another based on all these comment i can tell that is only one dutty gal out there putting up serena all the time. My friend ur comment and story get so wack and played out i think u should find something else to do. Same story over and over and no resolt.A WEH SERENA DO U SOH BITCH? IF A MULA U WANT JUST TALK UP MI KNOW NUFF BITCH WANT HIM
Stop change u name
Serena I keep telling you over and over stop changing your name! You sound dumb as f**k! MULLA Dont know what it means to be humble! Serena remember you breed fi Tina jet set brother and dash it weh. Gal every man yu have you tie them up. Fi the 5 years you and MULLA deh how much man you tek man him??? MULLA a clown Serena a you chat out your business an chat MULLA like dog! Dirty girl guh clean up your dutty house!
Woooooiiiiie dutty fool fool gal don’t call jet set name big pussy dead pussy gal and me know seh a lie dat fool get u facts right how unnu luv put bloodclat tina name ina unu mouth it look like Browning a hurt u heart so sadd God bless ur soul i hope you fine a man fi u self
Bad mind worsa than obea mula between me and you now a your fault cause a the gal wah you f**k wid a do this for real mah nigga y would have some bitch that doesn’t respect your girl ddawg man up mah nigga and let some girl fall back the same thing happen to some time ago do what right and for all the girls that’s talking bad find your womenwood and have some morals peace.
All the 1 nick can suck a pu**y oh yes an use gyal nasty n tommy lee mi nuh a man wah f**k him already yessss i do a waise man dem
yes di one nick him just f**k mi fren wn give your STD dirty dog 1voice man den have nuff gyal den soon have aids all dirty mulla a f**k 1 gyal was mi know they r dogs serena u a idoit kmft mi dun talk