Munchie u proud say yuh babyfada f**k awf the whole a the young gal dem eehh all inna dem mout? were u there? did u hold the camera and help to get him hard? kerry ann say u full a std and it look like a true if u a encourage yuh man fi go out a street and roam.
Met she a half idiot but look way better than shape baddd Kerri a more feminine. Kerri looks like half horse half human har friends dem a hype her if you a hot gal u no chat both materials stuff any body can have anything they want in this world.
Genuine mi haffi seh she a half idiot…from what I see, Munchie was not raised like that, a follow she a follow a certain lifestyle because she know di tings dem bout Kerry and she hardly a talk dem up. She foolish
Munchie u proud say yuh babyfada f**k awf the whole a the young gal dem eehh all inna dem mout? were u there? did u hold the camera and help to get him hard? kerry ann say u full a std and it look like a true if u a encourage yuh man fi go out a street and roam.
Mi not even have no words fi she because clearly she a half idiot
Dwl met web mi see it me say she na no sense days why dem tek set pan her.. You nuh see she slow.. Bout forever 21 lmao I cannot badda
I went to school with this girl. Ahhh sah bwoy she nuh Change all now. A who a har man really. Weh him IG name..
Met she a half idiot but look way better than shape baddd Kerri a more feminine. Kerri looks like half horse half human har friends dem a hype her if you a hot gal u no chat both materials stuff any body can have anything they want in this world.
Genuine mi haffi seh she a half idiot…from what I see, Munchie was not raised like that, a follow she a follow a certain lifestyle because she know di tings dem bout Kerry and she hardly a talk dem up. She foolish
Dem all a bunch a weirdo met y they couldn’t come from some other country dammit why Jamaica.
Jamaica nuh have no luck
A REALLY..SHE MECK KERRY GWAN..TECK AFF HER CLOTHES OUT A ROAD…….KERRY SHE HAVE SECRET Fi U..DAS YOU YOU U A BEHAVE SOH
Wait. Mi confused !! Somebody help me. Why are the arguing and doing each other so bad? Who did what to who?
A how this foolishness start doe..
So if she have Kerry file why she fraid di dash it out?…Met a how dis start? Yu affi go get di MET an mek wi know di details. Humbly waiting…lol
So Kerry Ann start phuck pon Jue already? Can’t say I’m even surprised!