1) How yuh get chop pan dat side by a right hand man?
2) To have gotten that chop wouldnt the man have to be standing infront of you?
3)How you never know a who till di next day, were you sleeping?
Munga, word on the street is that you do not want to say who chopped you because yuh pulled a gun on your family member…and him chop yuh and now yuh a seh yuh want revenge……….Munga we doe need no fairytale choppings of how you were a blind victim..we nah buy dat
Mi see a recent music video wid Munga, and a pure badness/violence him a deejay bout. So it really surprise mi now, fe see dat de big bad wolf turn into a humble little kitty cat wid him chop – up self. I had a gut feeling say dat a few pieces of dis puzzle are missing. Munga, a night mi bawn, but a nuh lastnight! Sum’n inna sum’n!
Nuh him seh him bad from him born lol Munga come tell wi wah really happen
The boy that chop him got dip.And he know who chop.Because a every him sit an chat with the same young boy.