MURDER IN SEAVIEW?

33 thoughts on “MURDER IN SEAVIEW?

1. A 7 stab the wicked boy give Kemar all because Kemar just sweep up him yard and this boy dash bag juice bag where Kemar just clean up. Them The murder boy start cuss and tell Kemar to suck him mother Kemar tell him back and dem argue the murder draw knife and rush the youth. All dem a say done this boy come fi kill ohh God me heart a hurt me. Me and dem youth deh grow me caa beleive this

2. Omg! Ppl can spread rumours pon ppl ehh man! Why when our youths are doing something productive ppl always a try keep dem down,jahshawn in my son cuz,and he’s a good kid, leave the ppl dem child alone a nuh tell nuh lie pon him, Jesus save this worls plz!! Sorry met but this kid is all about his music

1. How u kno say A lie u was there? … Anyways met u sure say ano promote him a try promote him self on u site for free… Why d sender neva use another pic

2. Mi wah knw if you was there kmt. If its ur child’s cuz, you should know or hear what happen by now tf jah Shawn kill mi friend cold blood n yo a talk bout a lie

1. If he did, he has to be the dumbest murderer of all times. Is he a wanted man now or the police have arrested him already?

3. Uno dutty family members always talk bout these killers and rapist y’all raise is good kid gtfoh he is killa point blank

4. Is same way icon did want kill off him own brother him is a wicked I here is mad guns he be supplying the yute dem in Jamaica with

5. Him stab the bloodcloth boy and kill him fi true a same su him drop a stone in the man head a cayman and kill him kmt stfu if you don’t know nothing battyman @powerball because jashawn is a serial killer

6. A the same taxi man Jah Shawn n Jay use Fi bring man Fi kill power icon over bike. n dem say power did a use bike a go round a mek trouble… u see who a mek mistrive wid bike… how Jay feel nw… Jah Shawn tun run n kill him…

7. 1 Bag Juice bag cause all a Diss. … It’s all about hype, man a tell man bout him madda, next man return the compliment a get kill… Man find wise up a stop the hype-up ()uckry….

8. So nuh Jay product. Him spend big pon dah artist deh… not even him cuz him no help with the music.. him dash weh all a him young artist a waterhouse Fi Jah Shawn n d icon a struggle. A Jah Shawn alone him promote.. A Jah big product him a go spend n get him out a that. But Jah Shawn him n Jay brother no deh a court. FACT… so wait deh no the same bike that them nearly mek man kill power icon over him ride off afta him kill the man..

9. Its just sad overall when someone lose them life over something that could talk over. Mi start worry fi Spanish Twn ppl them like Tessa miller reach back a yaad yesterday,I hope him dont start with the f**kery

10. Boi oh boi, this saddens me, I don’t know these people but far too often I hear about stories like these. People loose dem temper over literally nothing and kill people and then dem family and friends justify it, like what they did was right. Sometimes people must learn to walk even if people call yuh ediat or coward but ghetto people always a fi try prove sum thing and this is in a lot of cases the end result and the cycle continues.

11. So if unnu know him a murderer already why unnu never give the info to the police? Kmt and now him come kill off the young youth over f**kery true him feel like him untouchable and so the story goes everywhere a Jamaica. Stop protect these evil assholes because when a fi unnu time too late shall be unnu cry! So f**king upset and mi nuh know dem.

12. C view ah one dangerous place from ever since nuff ah dem involve in a things as artist dung deh phase 2 jah Shawn par Marley rd bahfod corner sum different set of killa dem deh it big up da barse bahfod

13. Jay icon invest his whole business in that 1 artist… him a drive the van live in a Jay house that jay run him bro out of.. Jah Shawn live in it free.. The bike him tek from him bro Jah Shawn a ride it…

14. I never get these coward mother fu**ers. A man tell dem bout dem madda an dem get bringle. Yet di same madda goodly deh some weh a suffer. Dem treat dem mumma like dawg. Mumma Cyaan find food to eat. So why the fukk does that statement “suck yuh mother” generate so much anger where someone would kill another person because of it. Dirty Jah Shawn go labba juice out yuh madda times infinity multiply by a zillion. Kmt. Friggin coward. God a wait fi yuh.

Cita Peeping

15. Some a unnu full a distraction sah. Well, since there were so many eyewitnesses I expect justice to be served.

16. I know him personally and it sadden my heart for this senseless killing, but my biggest problem with black people in general is that everyone is talking dis and that but when the true day comes, I bet u there will be no witness. I hope all u ppl that are saying u were there will come forward to get this serial killer off the street, and make justice for Kerma. S.I.P my bro

17. evil dutty drancrow yuh see how yuh look like yuh Di need fi stay inna yuh mumma fi another month or soh? Look retarded nuh bc a mussi jealous yuh jealous over the youth looks. Fava a teenage mutant ninja turtle. Kmt

18. him is a murderer and I Know. that is why i stop dealing with him
    i know he killed the youth a front scheme him and him cousin shemar Toringston