DI PERSON COULDA JUS DO ONE TING AND PUT GRIND A DI END A DIS JOE CAUSE :nerd
5 thoughts on “MURPHY @SUNCITY RADIO YOUR WOMAN NEEDS YOUR ATTENTION”
Why yuh never tell him face to face..mano e Mano since it’s really him u want to know? ? Why was it necessary for us to know too when we really weren’t interested n Don’t care in any event? ?
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Teef an geem tuh @#$&&? Bun, cheese, milk wash dung dat.. my youth, ask fi nutri bun and tek cherry milk. :ngakak man only bad pan di radio ie look like. What a mixupppppup. Dah person yah did have him plans doe lol.. what a whole heap a stress yasso… Mi did know mi did ago need di sirsee tuh blowwow :ngakak
Sender if a really you a Joe, you a pussy and no ratings fi u. A di fuss u a play Joe dont? We see it man. The woman know a who send this even if she did av 2 side man. Fuss rule of Joe Grindery, kip u kaka shut. Second rule humble bcuz u a f**k fi him gyal, who a f**k fi u? U loouuuu, as Yardie say, wah mek u neva go ova deh and tell him? To the oman, when u a look side man, duh mi a beg u duh, carry out due diligence nuh. If a me a the Dj mi shat u bax not because u gi mi bun but the brightness of the f**ka. Mi naah kill up myself ova no bun matter of fact the ongle time me ago get bringle is if the bwoy naah lef nutten pon the dresser.
Why yuh never tell him face to face..mano e Mano since it’s really him u want to know? ? Why was it necessary for us to know too when we really weren’t interested n Don’t care in any event? ?
All a this coulda stay. What you trying to say sender, a next gal man a look you?
That slut LOL
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Teef an geem tuh @#$&&? Bun, cheese, milk wash dung dat.. my youth, ask fi nutri bun and tek cherry milk. :ngakak man only bad pan di radio ie look like. What a mixupppppup. Dah person yah did have him plans doe lol.. what a whole heap a stress yasso… Mi did know mi did ago need di sirsee tuh blowwow :ngakak
Sender if a really you a Joe, you a pussy and no ratings fi u. A di fuss u a play Joe dont? We see it man. The woman know a who send this even if she did av 2 side man. Fuss rule of Joe Grindery, kip u kaka shut. Second rule humble bcuz u a f**k fi him gyal, who a f**k fi u? U loouuuu, as Yardie say, wah mek u neva go ova deh and tell him? To the oman, when u a look side man, duh mi a beg u duh, carry out due diligence nuh. If a me a the Dj mi shat u bax not because u gi mi bun but the brightness of the f**ka. Mi naah kill up myself ova no bun matter of fact the ongle time me ago get bringle is if the bwoy naah lef nutten pon the dresser.