So a this yah sumn yah slaughta gone to now??? But lord well a guess them match two a them stay very bad alike lmaoooooooop no sah mi cyah badda then this serious all a slaughta gal them stay good expect this one 😕 well my dear welcome to the sister wives 🤣🤣🤣 cause a nuffffffff a unno……
Him have money??? Him tan bad! mans titties bigga dan fi har. Him wicked eeh, a him alone a eat an naaa gi har none. She wicked tuh harself tuh gal yuh pumpum get wet fi dat??? Mi naaa lie you, yuh brave dan most. Him a breathe?? She a tek selfie she need fi a check if him have a pulse. Him praly talk like him need a travel oxygen. Dem can match doe :kr Fatty n skinny went to bed fatty buss a fart n skinny drap dead. Gal issa dead move dis yuh mek doe. Booooooooooooooooooo.
No sah!! U down grade my youth!!! Er hole could a great likkle more shi nuh tan good!! A wah dis man
Slaughter built like a deep freeze wid legs.nuh fi love or money,mi nah guh deh suh.
Billy slaughta this from Stone love???The lady looks good and can get IT!!
Every can get IT fi you. Kmt
Either him spend good or him eat good but mi nuh know y woman bother. Maybe she have the good hole but shi no uglie. From him n the big batty girl from mobah leff is a downgred for me caz at least she did classy but this man obviusly want no woman so mi nuh know y them waste dear time.