Hey been with this guy for 3 years, we use to live in the same community but I ended up moved, anyways I moved far from him but mi use to come and go come and go. Everything was going well. Anyways mi end up move come back in the community from that pure things a reach me an him, we start fight all 2 in a the morning., me and him father cant gree cause about 2 times mi give him a proper tracing cause him behave like a him a f**k him son. All of a sudden the man nuh wah mi come back a him yard cause him claim fi say mi a bring dung disgrace. Reason why mi go him yard already and hear a whole heep a duppy in the house and mi expose him and tell everyone in the lane to beware. All when mi and him son a fuck mi a hear duppy. Anyways is like the demon them inna mi skin fi mi nuh go back a them place. When mi tell my bf him say mi want help cause mi a get crazy and them nuh work with demon. An yes I have good spirit pinky.. suh from that mi and him father cant gree . Anyways mi kinda stop
Mi kinda stop go there fi couple month and mi see likkle improvement between me an me bf ,sometimes when mi bf come my house we still fight tho. But mi see that a cut out likkle likkle. Idk if a him and him father a mek mi life inna hell with them demon… or me nuh know if is a gyal him have and him nuh too want mi inna him lane or him house. Yes mi hear him use to full a woman. But me and him a talk fi 3 years with no sign of cheating from him. Suh idk if a him and a gyal weh him a f**k a mek mi likr sticky or a a him and him dad. True unu nuh knows weh mi go through being with this man. Mi a wonder if him fada a f**k him cause the man have a big problem anytime mi go them yard. Like the man nuh wah mi dh. Mi tex mi bf since night and tell him mi a come spend the night. Big 27 year old man ago say mi fi ask him fada. A him fada rules, and a him fada say mi come disgrace them. Just because a them demon cause it pinky. Mi try mi best fi respect him but the demon eva a tek ova idk
Girl …u seem….what’s the word? Naive? Foo-fool?
Man ah tek yu unda neet him fadda roof an yu STILL WANT DAT DEH “man” deh? Yu nuh see ah boy yu deh wid? Girl bye. Fadda ah try save yu but yu brain nuh that develop yet.
Fadda ah try seh ..”it my son na mek preparations fi put yu up somewey, yuh nuh see anuh yu him rate? So gwan yu ways and stop waste him and my time .