MADDDDDDDDDDDDD Look pon the similarities between dem and the youth dem a yard !!! Beyonceeee cum yah lickle suh a dem ting yah yuh a watch A buss yuh move dem ok now you caan stop ppl sey yuh French no yuh African American emphasis pon the African part Manners Morning Met meters and peepers Reply
We born wid it – natural roots. Me c all kind a inspired dance moves wining, drop dead, 1 drop, gully creeper n many more:) Reply
Lawd when di likkle girl/boy? slapped the ground my Soul said YESSSSSS!!!! Boy from we born Black Ppl have rhythm!!! :peluk :babygirl :babyboy Reply
Morning Met n Metters. We just born wid natural riddim inna wid waistline n hip
*wi
MADDDDDDDDDDDDD
Look pon the similarities between dem and the youth dem a yard !!!
Beyonceeee cum yah lickle suh a dem ting yah yuh a watch
A buss yuh move dem ok now you caan stop ppl sey yuh French no yuh
African American emphasis pon the African part
Manners Morning Met meters and peepers
Wicked 🙂
We born wid it – natural roots. Me c all kind a inspired dance moves wining, drop dead, 1 drop, gully creeper n many more:)
Mi like how it start wid 2 people dancing, and end with 5 people. Love it !!!
Lawd when di likkle girl/boy? slapped the ground my Soul said YESSSSSS!!!!
Boy from we born Black Ppl have rhythm!!! :peluk :babygirl :babyboy
LOVE MI PPL DEM BADDDDDDDD!!!!!!!!!!!
:2thumbup
Very nice Black Race is a force to reckon with….
This put a smile on my face.
yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mi love it
dem bad