NAH CALL NO NAME DUS DI PROFESSION!

SKINY

DI PEOPLE DEM A TALK UP HOW DI SELECTOR DEM FROM AFRIQUE, BASHMENT, PRETTY POSSE JUS TO NAME A FEW…DI PEOPLE DEM WAA KNOW WHY DI ABNORMAL WEIGHTLOSS???????? MI NAH GO CALL NUH KINDA NAME OOO BUTT MI KNOW FOR CERTAIN DI PEOPLE DEM DID CONFIRM ONE OF DI ABOVE SOUND………MI NAH CALL OUT DI NAME…BUT ONE A DI ABOVEEEEEEEE IS AILING FROM SUMTING WHEY ATTRIBUTE TO DI WEIGHTLOSS……WE NAH TALK DIABETES OOOOOOO WE A TALK DI DROP ASLEEP PERMANENTLY SICKNESS …BUT DI PEOPLE DEM REALLY WANT TO KNOW WHATS GOING ON WID DI SUDDEN BONE CHILLING ….TO DI BONE SLIMNESS WHEY A GWAAN WID DI MAN DEM OF DI ABOVE AND DI RES A SOUND MAN DEM………..SHOULD PEOPLE BE MAKING CHECKS OR SEEKING CHECKUPS??? MEK WI KNOW!!

65 thoughts on “NAH CALL NO NAME DUS DI PROFESSION!

1. Morning everyone…them need fe goh get check………… me nah call no name either but that one,baby mother die from it and that one was at her bedside in the HOSPITAL!!!.

2. Swing low, sweet chariot, Coming for to carry me home Swing low, sweet chariot, Coming for to carry me home :ngacir2

good morningggggggggg :peluk

3. Good mawnin and Happy Friday mi Metty, fam fam :peluk :peluk … Metty yuh know seh ah the same ting meeda wonda bout Mr. Steelie Bashment and his drastic weight loss, and it doesn’t appear to be diet related. Him look very sickly fe true :medicine:

4. Always been summen bout dem selecta man why mi stay clear ah faaaaaarr from dem. I’ve always gotten the impression that they jus f**k nuff ooman fe earn stripes without any proper caution. If you a freak or a hoe… Be a safe freak or hoe, I’m sorry… That’s just my opinion cause nuh buddy nor punani ( fe the man dem) not gonna take me away from the ones that I truly love and live for. Big up mi man fe liiiiiiiifffffffffffeeeeeeee, B.O.B!! :maho :maho

5. When yuh bone frame start to show, especially in the shoulder area ( cause weight loss up deh suh rarely happens unless you’re suffering from a severe case of Anorexia), there is something very telling going on, and dem deh kinda weight loss mi nuh need… No thank you very much :hoax2

6. But Steelie ah put up pics and videos of him on IG working out if ah him dem ah talk bout but then again them selecta yah you can never tell

1. 2727, mek mi tell yuh summen… When you’re working out and the weight loss process begins, you gain a different posture and certain areas drop weight quicker than others. ** ONLY** mawga man dem weh visibly boney weh me si consistently are those cyclists mek and women who ride their bicycles for hours and miles never ending, and even with them, their muscles are still cut n’ toned. Like someone has already stated… Only time will tell… Cause no amount ah exercise can be an excuse for a thinning face. Illness always shows within your face n’ eyes…

1. I hear yuh Yep, bus as mi seh wid dem yah selector yah who can tell cause dem recycled community cocky weh dem ah gi out like flyer anyting is possible

7. Good Morning Ms Met and Metterzzz.
    Mr Flex from Afrique was featured over here a few months back about how him draw dung. Since then I have watched DVD’s of said person and he was about 80lbs heavier than he is as of now. I saw him last month and he is slimmer than the pic that was posted here. His wife seems to be healthy though and they are saying he has diabetes. But mi hear sey (from good good source) you Mr Flex is allegedly sexing that FREAKY ugly mawga girl with the big nose and glasses from NJ on the low. I cannot remember her name, but she was featured on here and she par with Lips. And another source told me that Mr. Flex had a piece of the girl that died of the monster in NJ 2 years ago. Mr Steelie Bashment your case is another one, stop working out to take away from the real reason yuh mawga dung.

1. @Zervah. If a the said girl yuh talking name Ashley Puff is AIDS kill her. All Grammy ‘Nammy’ Kid name call pan her with 3some and all those tings. It was featured on here in 2011.

1. mi noe mi did seet it ooooo but wen mi mek a few calls dem seh anuh suh a cancer, di ting is cancer isn’t contagious suh di trute wi cum out caw nuh cure no deh feeit

8. Morning my wonderful peeps TGIF :peluk :peluk :peluk
    Mi no mean fi teck bad tings fi joke but it betta laff than cry tell me sumting Steelie nose lose no weight cause a so mi ago know if sumting wong (in my Chinese voice) :ngakak :ngakak

9. MORNING FAMBILY, WELL THIS ISSHHH IS NOT JOKE, RUN DONT WALK TO THE NEAREST CLINIC/HEALTH CENTER AND GET CHECKED. PLEASE INFORM YOUR PARTNERS IF YOU ARE POSITIVE AND TAKE THE NECCESSARY PRECAUTIONS. THE DANCEHALL WORLD IS WAAAY TO SMALL FOR THIS TYPE OF EPIDEMIC. OPERATION WILLY WE SEH STR88.

10. Steelie been a work out fi years now and him say him didn’t changed. If there is another motive behind the weight loss who knows but him nuh seem tired and me Neva know him as a gyallis.

1. Obs… Lol… Doe mix me…. What I mean is he seems quite healthy, well healthier with the weight loss . Ppl I’ve seen with the. monster get sick and nah no time fi gym. But dem say Azt work wonders now of days. Big up modern medicine.

11. Why are you women who sleep with these selector guys no get a damn life and stop chat the man dem. It goes both ways enu. Unu know say them a parasite and unu gwan go get suck off from them and then complain. I’m sorry but i am an advocate for womens’ rights not women being clueless. No ooman in a dem right mind will tek up one a dem man ya wid them community cocky fi sleep wid. only the desperados. sad. Men/women/teens/grands wrap it up and get tested regularly you can probably save a life.

1. You know Chuetty when some a dem runeen like a war dem a look…if yuh ignore dem and dem comment sometimes they’ll shamefully disappear once them realize dem naah get nuh recognition, cause why dat woulda guh suh far as to attempt to insult me when she’s just insulted her own lack of intelligence…is beyond me :hammer

1. Well my dear I did get clot burn one time cause afta mi bus mi figot fe plug eeh out and drop asleep from exhaustion :nerd

12. Yep
    u and u B,O.B :ngakak

A Battery Operated Boyfriend poster …..no baddy tek the statement left and try go in pon it :nerd

13. You never see smoke without fire that’s why Flexx wife always put up bout she a work out all of a sudden now suspicious Flexx lose a lot of weight

14. @ tawkchuer:a yu clueless.I cant see you!! Like i said kmft :mahongintip. Si mi gi yu sumting fi run off yu mouth now seens it a badda yu.wont be responding.to anyting you have to say.am not into dat.better tings to do with my. If you know wat i know you. wouldn’t be here. Teking up people biz pon yu head. :maho :ngakak :ngakak :ngakak

1. Servah ah dat mi a seh cause a try mi a try behave miself ah duh betta cause sometimes di wholeap ah badniss and galangings nuh necessary, especially when it come to pricks… Sorry I meant to say people :nerd ..people like a it ( Metty I am allowed to use a pronoun in describing dat thing cause I nuh know if it a bat, rat, cat, donkey, dog nor shit).. :siul

15. Looks like we need a b4 and after as proof. But we also need Madden Funeral Parlour roun here cos some a dem ppl look like dead men walking. Me also don’t like how Bobby K look – him 2 likkle n pale no sirrrrrrrrr dat look no mek it!!!!!

1. Lmaooooo no man is who left the asylum door open,
      So u know Yep to? Lollllllll yes I, u upset cause u meck a mistake n look like a fool n before u just chill n meck we laff it off u insist on showing ur level of stupidity even more smh wow but stop a thief u thief dancehall name to no maaaaiiiinnnnne

16. Good morning all.
    Keep in mind there are a lot of people out there who had the monster for years and they are not looking skinny or any other kind of ravished looking way.
    Take Marcilyn for example, she got real fat and nicer looking than before and its a known fact that she has the monster.
    So better to be safe than sorry trust no one.Wrap it up and get tested.:)

17. @DAYUMM STOP CALL UP MARCILYN NAME YUH KNOW HAR? SHI MUSSY GI YUH MAN AIDS MEK YUH KNOW SHI SICK. DI GAL A LIVE BETTA DAN UNUH. MEK SURE YUH GOH CHECK YUH SELF BEFORE YUH START JUDGE PEOPLE, NASTINESS. BIOCH GET A F*KING LIFE SCUM BAG.

Leave a Reply to AF2727 Cancel reply