Not a rassclat Jamaica done done mi good country of morals and values look weh unnu a promote though (Bounty Voice Mi can’t believe mi eyes), what in the world being a Drag get you is not like unnu rich nor a live lavish. Gully and Drag nuh mix dem boy yah twisted and mentally disturb or unnu a look a quick visa or solace in Canada and anyweh unnu can tek unnu batty business Old Nasty set a johncro’s.
A wha dem sitten yah man.. dem wha get douse wid hot wata
fada gad com tek u world!!!!! noooo sah “can I get a tan bad”
It’s sickening that they believe that this is what authentic women look like.
Germs parade
the pose says it all “BATTY MEN” 🙂
Not a rassclat Jamaica done done mi good country of morals and values look weh unnu a promote though (Bounty Voice Mi can’t believe mi eyes), what in the world being a Drag get you is not like unnu rich nor a live lavish. Gully and Drag nuh mix dem boy yah twisted and mentally disturb or unnu a look a quick visa or solace in Canada and anyweh unnu can tek unnu batty business Old Nasty set a johncro’s.