Why would you think that? Mistakes (some not known) are made everyday and everywhere and by some of the best media sites/houses..we don’t why di vid only for a few secs…suh wait and find out or just laff, walk by prep di odah stuff. Met may be having one a dem long days..nights..suh just chill likkle bit and come back later..it may be bettah…
BTW Met mi want to see why it was epic..suh see if u can fix it fi di I…lol
wtf disss?
:ngakak :ngakak :ngakak
THIS SITE TURN INNA A PROMO JOKE?
Why would you think that? Mistakes (some not known) are made everyday and everywhere and by some of the best media sites/houses..we don’t why di vid only for a few secs…suh wait and find out or just laff, walk by prep di odah stuff. Met may be having one a dem long days..nights..suh just chill likkle bit and come back later..it may be bettah…
BTW Met mi want to see why it was epic..suh see if u can fix it fi di I…lol
mi a try find the longer video hold on
DID YUH READ DI TITLE AND WATCH DISS ALL YUH HEAR A BAG NOISE INTRODUCTION AND NOTHING MORE REAL EPIC LOL