NELLY DEM SEH YUH BABY MADDA DEH A YUH YAWD

Idk why nelle fren them a hype her up over the people them man wey she a tek enuh 🙄Not because almost every party or place him ago him carry her! Cause everybody know if him baby mom was the party type that would a neverrrr happy!!!! Men cheat we all know this and we cyah stop them but dwag respect yuh babymom/wife enough not to be letting these bitches post yuh pic! And a next thing how yuh fi a f**k nelle raw to giving get her pregnant? What if she didn’t have a miscarriage? Wah you ready to mess up yuh family over sum p**y? Wey did a f**k down portmore n goodly did a f**k down Bronx b4 y’all started talking? Smh dwag wise up! Everybody know u love your family and yuh nah lef yuh woman a yard but nuh give them gal yah a road nuh hype over yuh woman!!!!

7 thoughts on “NELLY DEM SEH YUH BABY MADDA DEH A YUH YAWD

1. This is so stupid sender get rid of him and take care of your kids save yourself the heartache and back and forth.

2. Met I thought this was news about Rapper Nelly only Fi see is bout smaddie name Nelle!!??Gentle rap/tap pon yuh fingers.. because no one is immune from Grammar Police!We correct and serve without fear nor favor!! :selamat :nerd :malu

3. Good looking girls, babymama b careful because your man/unno man is quite busy. Sender u right he should have more respect for the 1 at home but these dancehall men want b known as galis dem better remember AIDS

4. Which Nelly this ? Kmt this nuh relevant non at all nelle and T4flexx don’t even de what a dumb caption flex boy dem nuh violate them woman and dem boy de nuh par with gal a road