https://www.instagram.com/p/BbDNi3kAMHr/
met mi cant belive nick klean every nite nick with a different gal him nuh tied mi sorry fi him baby mama ,mi cant see how still a mess wid him and know how him stay all him do a walk a borrow money n f**k all type a gal him need fi stop now
Please sir can you make you knees match your face…. :cystg
omg again nick stop
Seder sooooooooo him look good the best looking man in dancehall clean mi seh
HIM KNEE BLACK AAND DIRTY AND HIM BELL BIG AND BODY LOOK BAD – YOU GUYS NEED TO CHECK THESE DANCEHALL MAN FOR STDS – NEW YORK DANCEHALL PEOPLE – DEM F**K BATTTTTTY MAN AND SADAMI – AND ONE HOLE EEEP A MIX UP – DOES NICK CLEAN HAVE A TRADE OR CAREER? WHO PAY HIM RENT? TRUMP A COME FI YUH – MET A DOUGIE PLATIMUN DEH – MI HEAR SEH HIM TEAH SWIMMING LESSON A DUBIA A CHOO?
him love beg,him send all the way ova so go beg ,mi fren deh a dance and hear him a beg man ova so inna the man bathroom ,him send the baby gone a ja so the gal can go butta more clothes,she have all the credits dem ,nick throat weh clean pussy dun in deh whoieeeeee him wife , babymotherssssssssss, straycatsssssssssssss, stinking pussyyyy .
nick have a new baby not with him baby mama with a little girl a queens him a hide har she need fi come tell everybody nick dont want no woman him just used them ,full time dem woman wake up n see nick for who he his a wicked low life man ,f**k woman n borrow dem money,n never pay back
Nick a duty boy him have a new baby with a girl in queens that nobody knows about him a hide hat n the baby but mi tell the girl fi come n tell har stories about nick him don’t do anything for her so wicked all him do is party 7 days a week no future I don’t see what woman sees i in nick
So sad! Shame n disgrace.. these men are weak n worthless
Nick suck pussy like dog. Hate the dutty bwoy and swear him his somebody. Robert(FLAVA) him baby mother Jodi did send in a voicenote to met longtime ago, when met had put up the voicenote a Nick when Jodi a cuss him asking Nick you suck my pussy, and Nick said yes. Nick yuh neva have strength fi Jodi, but I hear ppl say all the time that every gal yuh f**k yuh walk an tell other man, nobody don’t even have to ask you any questions cause ppl them seh yuh deadly like that. Nick yuh better mine disease cause yuh f**k every an anything, down to big fat stay bad felesha yuh f**k an a talk bout cuz lol unuh fava ediot
a so him did f**k n borrow Jodi coutore money too n dis her till she done him n move him up all these mens are users them no want no woman them a f**k MAN n Use the woman dem ..wake up ladies you are all just for the front to make people think there straight these NIGGAZ GAY AS F**K!!!
Sender and up a top whe write million time uhnuh sound hurt bad.
Nick and him baby mother a 2 low life but look how him mash up di likkle gal life as a older man fi har him wouldn’t even tell har fi guh back a School and mek sumting a har self all she do a get up everyday an inna di ppl dem store all khloe a tek tings outta store to it’s a shame mi inna di shop wah day a talk to khloe di likkle pickney dunce she no know color r abc r nothing all she know a music and fi wine up har likkle self mi seh mi sitting down inna di shop shame fi di madda and all she a do a laugh if yu ask di baby what’s her dad name she say NICK KLEAN like wtf u don’t teach dis baby nothing what if something happen and someone outside dancehall world trying to help and ask her dad name really now dis SAD khloe act and talk like some ghetto pickney a Jamaica har Madda need fi teach har child the rite things and stop live inna di ppl dem store a try get things fi dutty nasty worthless nick just fi try hold him cuz dat impossible girl nick don’t like woman no more how u c him and a woman and it look good later on u shall hear how him do har bad a wicked bwoy dat a cah woman bring him yah young girl u need fi STOP u a guh go JAIL u cah say mi nuh tell yuh
All d tek she a tek she still no look good d girl have no style girl name brand no make u hot u need to know how to put tings together u look baddddddddd
Straight talk mr.gay I’ve come to believe that these useless women likes gay men that hype sadddd