NICKY BATTEYMAN FREN/BEARER DAGGA DUNG HAR HOUSE

6 thoughts on “NICKY BATTEYMAN FREN/BEARER DAGGA DUNG HAR HOUSE

1. Why nikki haffi behave so terrible when she and someone fall out? U cya just go bout u ways in silence, y social media haffi know every fall out?

2. So on one hand she was wondering how him naw deh wid nobody, but when him finally bring home smaddy it disgusting. I doan wrong him, all shit dem shoulda shit out di couch. Ride out di expensive furniture yes, all slide batty juice pon it, all use har toothbrush scrub out you batty when you guh bade. Drink outta every glass and use every spoon and fork. Cause if you know your friend a full fledge gay what kinda sex you expect dem fi hab but gay sex. Spare us the self righteous indignation!

3. @Anonymous 9:59pm, you, just like nasty Spoogy, nuh have a bloodclaat ting bout yuh! Weh di FU@KKKKK YUH MEAN????? He’s DEAD FU@KING WRONG!!!!!!!!!! The fu@cking NERVE OF YOU!!!!! Your mind is so fu@king shallow!!!!! It’s NOT ABOUT the “type of sex”, it’s the fact that he majorly overstepped his boundaries and invited himself and his “lover” into the woman’s home/bed! A home/bed is A SACRED FUCKING PLACE!!!!!!!!! Would you want someone to do that to you, your mom, your grandma or your child?????…..Because you do know it’s NO FUCKING DIFFERENT, right????? Unnnu nuh haffi like Nikki, enuh; but at day’s end, she ONLY FUCKING HUMAN!!!!!!!!!! He is out of pocket and out of order!!!!! Have you ANY IDEA the wounds and terminals he has opened in that girl’s bed/home?????…..Quite evidently, not! My blood ah rawse “bwile” and ah no meeeeee!!!!!

1. If your blood a bwile guh cut yam dash in it and cook. I go by the post and mi nuh see where it she he fckd in HER personal bed, suh if you know summen differently then so be it. If she never have him pon her mind a worry if him oil naw ride him and how she never seem wid nuhbady dis wouldn’t reach her. Straight law of attraction reach her, now she can know him sex life for the rest of her days. She can all smell him effluence and aroma for weeks and months to come. Her mind can be at peace now cause she know him oil does ride him and him actually can get a man. Nuh badda try di comedian shit wid mi now, what kinda wounds and terminals him open in her home? She nuh cut from the same cloth as him? Nikki bed sacred? Please, let us agree to disagree and keep it pushing.