NIKE SHOES INA DI FENDI BAG

Den yuh nuh hear di batty bwoy ina di background a ask fi 2 shoes bag. I don’t know if is him and Dave go shop. Dwlll. But a so dem go ina di ppl dem store go get free bag and put Nike sneakers in deh an tek pics like a di original item in deh.

11 thoughts on “NIKE SHOES INA DI FENDI BAG

1. First of all stfu because you can’t go in the store and get no damn empty box! He’s right unno bad mind and bloodclaat disgusting! Dave idk why yo need go prove yourself to ppl get it together man and love ya best life yute!

2. If a one shoes him a buy an a behave suh strong! What if it was a house are car!! Maybe him last money him use guh buy the shoes. Hungry goodly a kill him right now!!

3. Dave a wear good clothes from God bless days and huhgenden days a nuh just now.. Very cool youth it look like somebody draw him out..

4. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak A eediat dis eno. How him frighten suh lol aww boi fimi Jamaican ppl dem sah nuh easy.

5. “ me madda birth me good” is that a gay person speech? I have never heard a straight man use that speech, only gays and women