I thought about it and DI should NOT respond. Ishawna diss her own self with that song. She is the lowest of the low and she proved all her so-called haters correct. She past sickening man.
Ninja man a talk real ting anuh clash dem a clash ah cuss dem a cuss .. leave dancehall out of it!
Ishawna come wid her nastinesss because it a give her a fwd and all her fans are under 18! Same way I feel about alkaline dem nasty bad and STINKKKK
Mi just can’t stand Jamaican people no more mi go over di @deardream IG and mi just a watch how she she pattern pink wall and a gwan like she a veteran inna di business what a dutty bitch like she ..everybody weh comment pon dat page are a bunch of deplorable people. SCUMS ! Dem dunce bad and all dem chat bout a gal a fck gal man a fck man gal a tek gal man.. dem praise ppl like Nikki chromaz and promote pare slackness like prostitution ! All day long dem sick mi pan dat page me want IG delete that rass sick a di ugly gal dem and bag a fake page inna d comments all dem chat bout a fake body parts and plastic surgery and how dem wish fi be like no ambition dhq sher dem one bag a insecurities over deh .. guh see di dream she to mi nah look!
About 4months ago I made a conscious decision never to ever watch/listen anything Ninjaman says no matter how positive. I think ppl are soo distracted by Ninjaman’s antics n pressed to hear who him a done now;they fail to realize is the raw uncut coke is the source of all Ninjaman’s wisdom.
Under no circumstances will I waste my megabytes on a coke head ninja! The world knows Ishawna disgusting+ tax…unno need a cokehead fi tell unno dat!!??
Mi luv dis bad bad met…… Ninja big up they should know. Dat dirty gal ishawna a evil man cause all when Skatta write dat she shoulda seh change desso but she nuh care a jancrow damn shithouse. :ngakak :ngakak @ di end a di video dem full a vibes out deh.
Met Ishawna is so disgusting! Did you watch Shebada’s video him say he couldn’t even listen to the song.
I never see it but if him say that then you know its bad
He said him wah tump har inna har back.
Shebada?? Wow
Yup. Mind you he said he loves them both but he was as disgusted as he Shebada can be.
Yes they need to be told. Thats y our female artist suffer so hard to make it
Well said Ninja. well let us see if ishawna a go tek on ninjaman, cause she love ansa ppl. Good morning Met and metters
Lawd what a hard man fi look pon….
I thought about it and DI should NOT respond. Ishawna diss her own self with that song. She is the lowest of the low and she proved all her so-called haters correct. She past sickening man.
Agree with you. Now let’s see if she dares to respond to Ninja
Handsome lad!
Yuh ago get a ban an is not a wristband :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak no man yuh unruly.
Ninja man a talk real ting anuh clash dem a clash ah cuss dem a cuss .. leave dancehall out of it!
Ishawna come wid her nastinesss because it a give her a fwd and all her fans are under 18! Same way I feel about alkaline dem nasty bad and STINKKKK
Mi just can’t stand Jamaican people no more mi go over di @deardream IG and mi just a watch how she she pattern pink wall and a gwan like she a veteran inna di business what a dutty bitch like she ..everybody weh comment pon dat page are a bunch of deplorable people. SCUMS ! Dem dunce bad and all dem chat bout a gal a fck gal man a fck man gal a tek gal man.. dem praise ppl like Nikki chromaz and promote pare slackness like prostitution ! All day long dem sick mi pan dat page me want IG delete that rass sick a di ugly gal dem and bag a fake page inna d comments all dem chat bout a fake body parts and plastic surgery and how dem wish fi be like no ambition dhq sher dem one bag a insecurities over deh .. guh see di dream she to mi nah look!
About 4months ago I made a conscious decision never to ever watch/listen anything Ninjaman says no matter how positive. I think ppl are soo distracted by Ninjaman’s antics n pressed to hear who him a done now;they fail to realize is the raw uncut coke is the source of all Ninjaman’s wisdom.
Under no circumstances will I waste my megabytes on a coke head ninja! The world knows Ishawna disgusting+ tax…unno need a cokehead fi tell unno dat!!??
From mi si how shi a whine up pon Joe a fl when di girl nuh dead 48hr mi jus nuh inna ar … shi outta place bad
Mi luv dis bad bad met…… Ninja big up they should know. Dat dirty gal ishawna a evil man cause all when Skatta write dat she shoulda seh change desso but she nuh care a jancrow damn shithouse. :ngakak :ngakak @ di end a di video dem full a vibes out deh.