NINJAMAN A TALK BOUT DI AND AND ISHAWNA

15 thoughts on “NINJAMAN A TALK BOUT DI AND AND ISHAWNA

1. Well said Ninja. well let us see if ishawna a go tek on ninjaman, cause she love ansa ppl. Good morning Met and metters

2. Lawd what a hard man fi look pon….

I thought about it and DI should NOT respond. Ishawna diss her own self with that song. She is the lowest of the low and she proved all her so-called haters correct. She past sickening man.

1. Yuh ago get a ban an is not a wristband :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak no man yuh unruly.

3. Ninja man a talk real ting anuh clash dem a clash ah cuss dem a cuss .. leave dancehall out of it!
    Ishawna come wid her nastinesss because it a give her a fwd and all her fans are under 18! Same way I feel about alkaline dem nasty bad and STINKKKK
    Mi just can’t stand Jamaican people no more mi go over di @deardream IG and mi just a watch how she she pattern pink wall and a gwan like she a veteran inna di business what a dutty bitch like she ..everybody weh comment pon dat page are a bunch of deplorable people. SCUMS ! Dem dunce bad and all dem chat bout a gal a fck gal man a fck man gal a tek gal man.. dem praise ppl like Nikki chromaz and promote pare slackness like prostitution ! All day long dem sick mi pan dat page me want IG delete that rass sick a di ugly gal dem and bag a fake page inna d comments all dem chat bout a fake body parts and plastic surgery and how dem wish fi be like no ambition dhq sher dem one bag a insecurities over deh .. guh see di dream she to mi nah look!

4. About 4months ago I made a conscious decision never to ever watch/listen anything Ninjaman says no matter how positive. I think ppl are soo distracted by Ninjaman’s antics n pressed to hear who him a done now;they fail to realize is the raw uncut coke is the source of all Ninjaman’s wisdom.

Under no circumstances will I waste my megabytes on a coke head ninja! The world knows Ishawna disgusting+ tax…unno need a cokehead fi tell unno dat!!??

5. Mi luv dis bad bad met…… Ninja big up they should know. Dat dirty gal ishawna a evil man cause all when Skatta write dat she shoulda seh change desso but she nuh care a jancrow damn shithouse. :ngakak :ngakak @ di end a di video dem full a vibes out deh.