NNNNNNNNO MAN UNO READ DIS…SUH DI MADDA SUPPORT HAR BATTEYMAN SON?

1-Optimized
1-Optimized

wow !! Mr Chad Mcfayden , I’ve been showing you love and I found it being real in a very happy place. We’ve done each other favours there’s NOTHING that I’ve done that you didn’t do the SAME !!! The entire face book have seen us grow together ,laughing together ,and would assume us showing love together . BUT FOOLISH ME didn’t know it was all about the game as my mother would say young love and here you are seeking green card DWL you fooled me well. Reminiscing on the day your mom took us to get rings DWL planning to get married soon ,But here God comes revealing crazy conversations of you and your mother ,I hope you two perish in the guts of hell and me finding out your little secrets this is how you want to repay me . She was
someone who I looked up to and respected,allegedly she was the BIG WITCH behind all this . You got nude pics of us up but I wouldn’t do the same to you,thank god I cried (NO) the night when you wanted to f**k me in my ass probably the entire world would know about it too.
Yes you belittled my pride but you also lower your standards and your class,the world now knows that you’re ONE BIG CHEAP STINKING ASS FREAK WITH NO QUALITIES!! I guess you didn’t have second taught about revealing my character but you’re ONE NICE WRAPED BOX OF SHIT and I will see you in court .

0 thoughts on “NNNNNNNNO MAN UNO READ DIS…SUH DI MADDA SUPPORT HAR BATTEYMAN SON?

1. Lawd..d mudda bring God into d equation..by any means necessary fi get to murica..Paige mi glad unu make sense out a nonsense..sas crise..go check unu gynocoligist mek sure d fish nuh geh unu std

Morning Met

2. Wowwwww!!! Wickedness!!! But what is done in the dark MUST come to light! See God mek dem plan reveal to you! Gwaan thru & nuh look back pon dem! Dem will NEVER prosper!

3. Smh. This happens alot but we don’t see it or hear about it. Whether it’s to get papers to go back and help another man or another woman…..Ja’can men do this allllll the time. But yuh know say to me….the mother naw really endorse the battyman ting like dat. Cause him keep on a mention it an she swerve round it couple time. I think she just doh waan get into it but I’m sure as a Jamaican mother, when she found out say him a fish…..she was never pleased bout it. Butttttt……she wrong fi “hapol” (if a so the new JMG word spell) his decision fi use Paige. That’s wrong but mi naw judge. Would I encourage my child to marry a person just for papers. Sigh…..Mi can’t ansa dat cause mi not in that position. Let’s see how dis one turn cause Paige say Courttttttttt unda yuh bumbo. Lol.

4. :berduka dutty bc bwoy its so sad … there’s plenty more Paiges’ out there tho… to much batty man deh bput i mean they were around but not like thisssssss something aint right …

the madda is a harlotttt from d pit of helll ah she fi DEAD

5. THIS HURT MI HEARTT CUZ D BWOY KNOOOOOO HIM DONT LIKE PSSY N TRY FCK D GAL IN HER BATTY ON PURPOSEEE?? NO SIR satan born him .. from mi see chad tho mi kno him gay paige .. im just sorry u gaydar nuh as strong as mine

1. Wicked morning hunn. Howdy. Hope all is well. Long time I doh hail u up. But u nuh see the girl say she cried that night. I wonder which man could put me in such position. Cause from she say she cried….that mean is force him force har. Smh. But u hear him a plan fi send fi Alex. So him really did go divorce Paige an marry Alex. Smfh.

1. Morning Cita :kiss

Up to now i doh believe that sheggry …me wa know is paigey never see the signs of faggotry .. cuzzen me doh knoweth chad and him look like a real batty gal bout him a fck gal inna batty .. smaddy need fi shit pon him inna real life

1. Wicked yuh know tru she dash out him government mi run go pon FB go faas. Him “eyebrown” a beat mi bad. Mk waan fi him “eyebrown” specialist fi my bushy ones mi have here. Dwllll. Is a next Bready…..all now mi still a laff how di likkle bwoy say Bready fukk him hard. Mi cannot picture it. Dwl

1. mi nayli spit out mi juice do no come back wid di breaddy argument cuz d site a free up slowly but surely as cuz d one bready liddung pon the http n a mek hevvribaddi including mimi cant get on .. tap call up breaddy name cita :hoax2 nope

2. She said she cried (NO)……..THANK GOD I CRIED NO……..meaning she yelled no, she didn’t allow him to or else it would have been exposed by him she said…….like her naked pics that he has already exposed! :nerd She never let him enter the back door!

Quena

1. Quena h know is not lie. Dwllll. From Bready post dem drop di www. ova yah acting funnnnyyyyy. Dwlll acting

1. Dat 2 foot female dog need fe bun up str88! It grieve me caws de ooman condone dis sheggry an fe de girl fe get hurt, purposedly, just fe har lowlife, buddy sucker/tecker fe cum ah farrin!!!!!

Jah know de way how mi upset mi wish Fadda God could ah mek a tsunami wash all ah dem dry land fish back to de sea mek dem go learn fe swim.

Homosexuals walking around “free” with an illusion clouding their minds thinking that this “country” can save them from the wrath of God is unbelieveable. But mankind seem to forget that man build, BUT GOD DIMINISHED! So mek dem gwaan man.

6. Gm ….if I wasn’t reading it I wouldn’t believe. I have two sons and I don’t condone use and abuse. How she sleep as a mother this woman …young lady want to start her future and she fell hard and the mom got close to her just so her shit up son can get papers what if the girl committed murder or even kill herself what would she the momma have to say….I’m heart broken

7. I don’t get the gay part of this story. I’m thinking that this “Alex” is his son not his lover. Can he file for another man? What I’m missing here?

8. the only papers him a go get is his walking papers. Paige sue him fi release ur nude pics. Remember, mother in law is not your mama, so no matter how some a dem seems nice it’s all about dem son when shit goes down.

9. this is so disgraceful and this wicked woman has the nerve to bring god into it like god endorses this bull crap I’m so angry talking about pray on it pray to who what god are these wickedness talking about. I’m so happy that this came to light now this young woman can move on with a man that doesn’t love man gay marriage is legal so why dem nuh guh look man fi send fi dem and leave people girl child alone! him well bright waan use di girl fi send fi him man its very sad women need learn to shield their hearts and treat it with the most care

10. OMGGGGGGGGGGGGGGGGG WHAT A WICKED PAIR, MI MOUTH DROP A DRUNG….A WHO TELL DIS YA WICKED LUCIFER MUMMA AND HER SON DAT GOD AGO HAVE NO SHARE OR PART WID DIS YA EVIL WORKS DEM DOING TOWARD PAIGE.

11. went on both a dem page from what i can decipher is thAt paige been with him for years she said he treated her like shit (number one sign of FAGGOTRY) she say the tings him have her do in the bedroom unspeakable – of … so oonu know wa dat mean ..batty business (second sign or confirmation of FAGGOTRY) Paige me wish u did know me cuz why u never runnnnnnnn misssis and FAST to !!!! unu look youngggg no more than 19-20! How long have u really been with him and which part Alex deh? cuz all inna fi him face meeda spit inna to! Chad me wish me did know u and u big stinkin wukliss MUMMA two ah unu ah real waste gal! Den a farrin Chad wa reach so badd fi come buss him battyole likkl more? unu is a wicked set a ppl .. payyy evillllll canevillllll madddddddd ppl a walk d earth inna clean clothes member me tell unu dat!!!

12. i think alex is his brother not his son…it dosent sound like is him man him a talk bout…him a con the girl yes but I dont think him a talk bout “alex” as him man

1. at 3:15pm him write seh i am just gonna use her so me and alex can move fwd.

at no time the mother even seh yuh brother nd if yah talk bout yuh sibling at sum point in the convo that word brother wood have been in place of Alex.

2. Brother my arse! The filing process for a sibling to petition for a sibling is 10 years or more. He is talking about a man he is secretly dating. He repeatedly states that he doesn’t want to be with Paige, and that he plans to link up (meet up) with this Alex character. Come on common sense, where are you? This happens everyday, I’m glad this story came out so other young girls can be aware of these shemale scammers because this is clearly a form of scamming. I hope Paige sues him for everything he put her through and cut clear from the mother. I am not surprised at all as I’ve seen this many times. Most Jamaican mother-in-laws can be little witches. I have seen so many things that girls and women go through with them. They will encourage and force their sons to marry a girl who can help the family in some way, either it’s with money, vanity, or documents. But when it’s the other way around or they don’t need any help with documents or money, they will not encourage him to get married. Instead, they will discourage him from getting married. Dem licky, licky and an love sweets. I know some who will know the man have 10 women abroad and friend every single one of his women, because she a get things and barrel a ship down and bare things. A lot of them support their son’s gay lifestyle because of money and vanity. The witch said she has to get close to Paige so she can be comfortable. If she vain one more time! God is so good, this is why woman must read bible, pray and live clean! Even if your not a Christian, always involve God in everything you do in your life.

13. probably unno a read a bit fast,she admitted to doing crazy stuff wid him yes but him neva phuck har inna har ass..dis is what she said

“thank god I cried (NO) the night when you wanted to f**k me in my ass probably the entire world would know about it too. ”

she stand firm in her NO that night or it wud have come back nd bitten her too.

14. a hope Canada spit him right out that dirty lil piece a shit den ago talk bout mom yuh know yuh son a user …well wan cum cross US borders where it legal fi unno duh unno nastiness.

doah ease up Paige mek a real gud ass example outta him ass as tuh di mum she

15. Alex is indeed his brother but either wayyyyyyy he is stillllllllllllllllllll A BATTY MAN and him n d mumma a 2 big stinkin sour WUKLISS BATTY GAL. 😡

16. Instead of tricking the girl, he could have told her the plan. she may have agreed to it for a lil $$…. Ppl can be so selfish!

17. No sah what a mumah&Chile wicked me seh DA mumah dea space reserve ah hell a chat bout god yung girl jus GI god thanks u find out wah a dem motive yaah Mon sue dem nastiness ole dutty baby&mada Germs dem

1. Simply please tell dat $50 leg spreader dat mi doe see it please and thank you. Mi put up killa video whey day n smaddy show mi how it move wid it sed time and Onstage tell it fi move dem video..Ah nuh mi mek Onstage nuh consider it a valuable media source…all dog run Onstage video so when dem really move to smaddy fi tek dung dem tings u know dat person lower dan dog..maybe dogshit perhaps :travel

1. stink she stink,redundant drugs mule yuh nuh lawyer up yet fi see if yuh can haul out jmg bloggers..bout yuh de dirty wall put it up,dung tuh pus-c get dirty dats why it self clean

1. dis wall cleaner dan dat passage whey she have 10000000000000 time … di man seh him want a refund :ngakak

2. I thought you were baptized, you know yuh renk bad. Di oman say di ppl dem medium lower than dog :ngakak

1. God know a nuh lie mi a tell :nerd ………..Onstage doe waa no association directly or indirect…so me shudden mad wid it ohhhhhhhh…memba circus only come roun once a year so mek di seal gwaan jump up pan di drum and toss di ball…

18. Madda want a few kicks inna har front for:
    1. giving birth to da batty man de
    2. encouraging him to deceive the woman
    3. backing such a diabolical plan
    4. not telling Paige her that lover inna batty business, f**k man, and get f**ked by men.
    5. supporting sodomy.

19. she deh pon Facebook bout met fi tek it dung cuz it upset har. I’m like yuh put it out there. yuh casn control where it go. what upset her because it obvious seh her gaydar none existent? Then thr crack head blogger who shall not be named a talk bout a good and bout met a follow har, crack ho plz. Look how much time mi see u have up tings weh met run?

1. Mi a follow who???????? I dont even look pan dat ho never ever , mi waa know if mi cudda ever in my life follow IT after nuh man never f mi fi $50 yet aldoe dem seh IT price increase from free..It betta go sidung.. :travel

1. blap blap blap. paige a gwan like her story too gud fi JMG. Shitty tun tun paige a mek di $50 a slam press har button. she too brite but tek dung it a upset, nothing more dan she regret posting it and waan back the boy. she a gwan like is her nudes yuh a post. di next blogger need fi gweh to enuh.

1. it would look so but di boy already have him plans which dont include she…Paige a falla di person whey inbox she

2. Why she mad! A nuh Met mek di hole caan grip no hood, she fi blame it on di passage trafficking. When yuh transport too much weight inna yuh passage yuh wi lose yuh grip. She stays mad.

20. WHAT? :ngakak :ngakak :ngakak my humble apology for caring ..

from me watch dat video me knw paige a tek back chad ..anon thanks fi di info

this topic is now null and void ..GARBAGE!

1. If she tek him back she deh pan a level a fool deh whey we need a new dictionary fah…he told his mom very clearly he does not want her and him madda seh she nah fren har

21. inverted bloodclaat badi,drugs pus-c,dead hood storage mermaid yah get upon mi pluck’n nerves yah nung bout wall a fall nd yuh get permission fi post story from de gal her wall is not private to the story nd wen she drop the story it end up all inna ppl fee weh anuh de gal fren cuz frees in common guh comment and it was seen..mi not even did know yuh put up de gal story.

As to some a unno two face bloodclaat bloggers a through mi huh waan it seems like unno caan blog here as anonymous as possible mek more while mi nuh call out sum a unno cuz unno de yah a hype up wid de admin nd turn round den pon dis half dead drugs badi gal pg a mouth Met..smfh

More time Met get the story dem as it land and choose fi wait next day bcuz other topics already up weh more while so sweet yuh huh wan dash up a next hot wan nd miss out upon wan weh already up…so wid dat sed guh scuba dive inna yuh non existing pus-c ole kmft

1. Simply a feelings it a carry choo onstage tell she no and low mi wid dem video. Mi nuh know y she nuh go suck something whey fi poison har quickly. Damn waste. I travelled all day yesterday got home this morning 2 am, mi seh pickney fi sort out, I have a good family life, the whole family lives very good we dont keep malice and hold grudges and if tomorrow I need a place to stay my family has my back 100%. A nuh my fault mek some people haffi walk and kotch a farrin..I dont know what kotching feels like not even for a second. Mi wuk and wuk well hard tuh and nuh church neva tek nuh pup from mi raise dem cause only puppy people gi whey..Simply mi nah seh a nedda word cause it love attention till it look bad and it fi go attend to the pups cause it a dog. Mongrel dog cause pedigree a good good dog whey nice and clean..That is the mongrel that eat grass and plastic

1. a dat she fi guh chat bout bout a falla..den a lead yuh did guh lead wen yuh pus-c inhale the substances

back to regular scheduling cuz dat demon a look a rise up nd nuh knw sey holy wata,prayer nd psalm de yah fi yuh

2. Y is this chick always gunning for u Met? Me not even want ficlass it cause mi see bare sadness regret n torment pon har kmft
        But Miss WIDE OPEN BATTYOLE just do u n meck Met do she u worried bout the wall but it caaaa bloodclaaat cork u big web cause it look like a cork u a look FOH u n battyman playground Paige must teck it dung if unnu bad cho look how mi say mi ago stop cuss n gwaan bad cho unnu FUXX OFF MAN

CHUET

1. Mi seh mi a go behave Chuet….dis wall is pink and some a dem doe have no pink left so maybe its a reminder of what was before but not anymore :angel

1. Marie a doe like people badda mi eno cause mi cyah trace like sum a dem whey did haffi jump and site gully water before dem go ina dem yard…Big up mi FLUSSSSSSSSSSSH toilet *Trudy voice* whey mi born come si..and bathroom whey did ina di house wid nice clean running water some a dem traumatized ina farrin america cause dem did haffi spread news paper and dip low….I have always sat on a toilet seat..Mi feel like is a uptown ghetto me did live ooo..inside kitchen wid sink and dem tings deh….I cant trace like dem Marie so dem fi leave mi oo

22. Anonymous @ 11:37 am- u naive no bumbo claat!
    Between u a Paige me no know who a wart the darkest set a daakaz. Even Stevie Wonder would see that Alex is Chad’s battyman companion if u read him the messages.

23. if unno bad disagree wid har see if she huh delete and block unno nastiness,drugsmaid look like she know weh she a duh tell dat none factor fe meek unno know what time it is wid har nd blogging ..a years mi a try fi be civil upon yah such huh bada mi nerves drugsmaid

24. As to the Paige look her don’t form de fool of yuh damn self..is she sed one seh yuh did yu know your story is up on pink wall nd a tell yuh wah yuh fi duh to a story and video you made PUBLIC.if yuh wanted it down yuh wuda email dis side but chue ms.nastiness a look a laugh she tell yuh weh fi duh yuh tell har yuh sweet she screenshot it nd a gwaan even if a yesideh mi born it made mi two mins smarter dan u two.

ppl ova yah a done the waste boy nd him muma,school children in england know wan gwaan and yuh story huh only de upon JMG put many other non bloggers wall such tell dem take it down to but drugs maid own fi stay up damn goons

1. Simplicity, ignore, cause demons surface just to torment. Met, you repost what she put out de, now she know how the youth feel when she go inna him phone! Onu love search people things and vex when onu find whey onu did a look fah! 😀 Yu tek him private conversation turn into PUBLIC material.

It’s obvious that she is a damn clown, so the boy have a right fi no want har, now har backside going to have a problem because him have power a courthouse TO! …the batty thing is still out fi debate.

You bitches like to post all types a shit on the internet without a second thought, knowing full well that YOU WERE SEEKING ATTENTION AND OPINIONS! Get a rass diary and write yu distress inna it if you don’t want the world to read it via the internet.

That Mermaid gal fi go swim inna one pit toilet cause fi har blogging is too subjective, she nah no personality and pretentious pass limit.

1. den agen de man can still get through saying she put his stuff out there and ppl of the world he doesn’t know and maybe know a threaten him nd him muma life bcuz of his sexuality and as dem fav saying dem can gh back a ja cuz dem ago dead.

him can go round dis in so many ways especially aid de vid she put up after

1. Me don’t know why she think she is sooo in the right.

Met, me a re-read and I can’t find the homosexual link at all. If anything another female is in play base on the conversations at 3:14.

Alex is the brother. Even homos know dem can’t file fi dem partner. And there seems to be a missing message between 3:13 and 3:14…you can delete on watsapps

Har hands no clean inna dis.

25. @sourcesource it must be his son r his brother because although it might be legal to married it is not legal to file for such partner.

26. Met and Simplicity yuh know why I hate cuntcaine? she too nuff and love spotlight. As a “media” person yuh haffi decide which table at the cafeteria yuh waan sit. Do you wanna sit with the stars? Dat means dem a go use yuh fi only pose puff piece bout dem, and you will lose ur credibility and objectivity in the process. Or yuh eaan sit at your own table? Dat way yuh and nuh celebrity a nuh friend and yuh can call dem out pon dem wrongs. Cuntcaine is a fameho, when she see the stars she run guh tek pics cuz she waan seh dem know and like her. She chat shit bout raga den go tek pic wid him, when him find out seh a she him dun har like wah. Met I like how yuh in the shadows and nah try be a ” star f**ka”

27. @Sourcesource a u no have no sense there is noway in any immigration law that same sex can file for each other

28. Wat a way de two – matta a fact 3 (including de dutty Alex) dutty, stinking crablouse dem did a plan fi di lickle fool, fool gal eeh? She waan some rassclaat lick to enuh….she claim she did deh wid de bwoy fi mussi five years so a long time she a teck di dutty, shit up hood. As Met said, de bwoy look like him is a habitual cock sucka. De dutty mumma is a ole harlot, bout she affi get close to de gal fi mek she feel comfortable. All the puss c hole have ina fi him mind is fi file fi Alex….My girl, go do several aids test because dis a judgement!!!!!!!!!11

#MI BOMBO#
    #DATS WHY MI SEH, ANY PUSSY WAAN COME A FARRIN, GO BEAT YOUR FOOT INA EMBASSY LINE, MI NAH COME A JAMAICA FI YOU#
    #YOU TINK A SO CANADIAN & AMERICAN CITIZENSHIP GUH?#
    #DEN DE DUTTY MUMMA SHE A ONE REAL JUDAS#
    #DOAN BE SURPRISED IF DE CARTOON GAL GU DEH BACK WID BATTYMAN CHAD#

:travel

29. I’m not going to post any negativity towards them until I know the truth. I think it’s his son, cousin or brother but not his man.

30. The law pretty much speaks for itself on what happens to immigrants who commit marriage fraud — that is, who enter into a sham marriage as a means of gaining U.S. permanent residence (a green card). The relevant law states that perpetrators can face prison, a fine, or both, as follows:
    Any individual who knowingly enters into a marriage for the purpose of evading any provision of the immigration laws shall be imprisoned for not more than 5 years, or fined not more than $250,000, or both (I.N.A. § 275(c); 8 U.S.C. § 1325(c)).
    The U.S. citizen or resident spouse could also face criminal prosecution, including fines or imprisonment, depending on the facts of the case. They are likely to be prosecuted for either criminal conspiracy (conspiring with the immigrant is enough; see U.S. v. Vickerage, 921 F.2d 143 (8th Cir. 1990)), or, if the facts support is, for establishing a “commercial enterprise” to get people green cards (see I.N.A. § 275(d); 8 U.S.C. § 1325(d)).
    The extent to which these penalties are applied depends on the specifics of each case. The government tends to reserve the highest penalties for U.S. citizens or residents engaged in major conspiracy operations, such as systematically arranging fraudulent marriages. But that doesn’t mean that small-time participants in marriage fraud can count on a soft punishment. Ferreting out sham marriages is a top enforcement priority of the U.S. Department of Homeland Security (DHS). Even if the immigrants themselves are not prosecuted criminally, they will in all likelihood simply be deported (removed) and never allowed to return to the United States — not even if they later enter into a real marriage with a U.S. citizen.

31. Wha gwaan Ms. Met and Metters! From mawning mi wah comment but long meeting today, but anyhoo, de madda dis as bad because she approve de son fe hurt de girl juss fe papers. Shit up de gurl punny juss fe papers fe har gully monk son!!

Father God is NOT far away, so mek dem dry land fish ya gwaan “swim”…dem seem to forget that it was GOD HIMSELF who bun dung Sodom and Gomorrah. Both in the Old and New Testament God shows NO APPROVAL for such activities. De USA ah de DEVIL in disguise, dem against EVERYTHING that God stand for.ut dem ah brandish pon the president emblem(correct me if I’m wrong please) “In God We Trust”. Im just curious as to which God dem trust in ah.

Fiyah pon de dry land fish dem…no pity, no remorse, definitely no acceptance/approval for those unidentified creatures kmt smh.

1. Marie from u see di girl u know she dont have much sense….is only people whey doe have no sense that woman dog can go roun. N a goodly dat dog mek Paige come pan mi facebook. I responded with pleasantries

32. Suh then a hoe Paige never see d signs a fishery inna dis yah flamboyant homosexual yah?? As mi see hi mi see faggot print out inna fi him forehead. D paper thing bad & nuh suh bad but wah bun mi is how dah boy yah a shit up d woman hole a lead d woman fi believe seh him into pums & a b@%%* him thing deh!! Wah would an sweet mi a if him did successful in in his bid to tek up Alex & Alex lef him claat same time fi a kingfish right ofter him get him stay, mek him guh drown himself a sea, cauz yuh know how dem fish deh suicidal & homicidal when dem get bun & dem man lef dem. Before d mumma she guh pray fi har son fi change from him b@%%& f&^%$#@ ways she a inveigle him inna him slackness.

1. Will not anymore..as soon as I got up my ancestor come warn mi agen fi stop pay it attention..dem seh dem nah warn mi agen

1. Dat DEEP Met WOW!!!….Simplicity truth u a talk….she block 5 of my friends bc of differences of opinion and all inbox dem b4 she block dem…

33. People read properly she say she cried that night when he wanted to put it in her ass! And she say good thing she didn’t! Anyhow they look very young, an if u blind 1 more time not 2 see he’s a fruity tuity.the mumma fe suffa, how u fi call God name inna u wicked plot, nuff wicked mumma weh love likes always cover up fi dem dutty son, but karma is a bitch not to be messed with.

34. Alex is his younger brother, it seem as if they both in Canada without papers. So from what I gathered is that, he doesn’t love Paige him just wanna use her to get papers, Mr. Fullerton gonna help him to get to America. I guess he doesn’t know that it’s not that easy to file for a sibling in the U.S.,He would’ve to get citizenship first, before he file for him, then it take yrs.

This situation happens more often than we think. We are just fortunate now to get inside info on one in the planning stage. I have female family members that it happened to. One in particular the man don’t even look back on the kids he made with her, they are adults now and haven’t seen him in over 20 yrs. and he lives in the same state as they do.

I have always said I would not marry anyone and give them papers, this story right here, is the reason why.

The nasty germs of a mother, i hope there’s a special place in hell waiting on her soon.

35. Di mumma Carol Mcfayden a wicked!!!! Devil!!!! Noooooobody no like har!!! Fi har pic must go up deh to, mek ppl know what the devil looks like. I feel bad fi har poor husband Robin Mcfayden, she run the man head to the point weh she mek him stop tek care of his side of the family, all the money goes to her family (they have little money). Alex is chad’s bother, they live in orange bay Negril and goes to school in Mobay even thou they have Canadia papers. I Neva know Chad using the poor girl, seeing that their relationship look so real on fb, he’s just like his mother! My gosh man, I feel it for the poor young girl.
    Ps ..me know them well!

36. I had a look at both pages for Alex and Chad and they are indeed brothers, there is also a message from his aunt congratulating Chad saying their mum said Alex and he did well, nonetheless, it is not nice what they are planning to do to Paige. I am glad she found out… whether or not he is a homosexual its not fair on the young lady, I am pretty sure if he gay, he can find a man who would be willing to sort him out and not at the expense of hurting this young lady…. the mother is also to be blamed for encouraging him… smh….

37. Shani yuh know mi jus realize say yuh address IT today an mi waan beat yuh. The gyal dem round a back road doh fukk fi $50 an yuh naw pay dem mind…..so how u a pay dirty stinking Mermaid mind??? No dancehall man couldn’t fukk mi fi a million dollars much less $50. An what did she do with the $50???? Smh Shani leave Mermaid to har evil bloodclaat ways cause as Cheese said……she is really the lady wid di bad vein. Mermaid a germs. She a call ppl informer an a she a di biggest one. She an har dirty handicap fren (God forgive me cause it can happen to anyone). She thinks she knows but she has no idea. She swear she know shit. Smh. A same so she fling up post a few months back bout “Dutty Met and family an bout money fi lawyer yaadi yaadi yaw”…… She swear she did know a who yuh an when dat neva kanneck she come back a try draw out ppl fi see if she can put 2 an 2 togedda. She need fi go put alum an a clean panty togedda. Raise u price next time Mermaid. As prison drop yuh ….. romping shop tek yuh up an di man say yuh pussy nay deh bingo……none none none tall. Ole walking bloodclaat dead. But granny say ungrateful worse dan witchcraft dats why yuh homeless now. Yuh shudden bite di hand weh feed yuh dirty Mermaid. Mi sorry fi yuh kids cause dem reaping what u sew. Dirty wukliss evil liard fukky fukky teefing sadamite suck puccee gyal.

38. Dutty mumma that…..how can you support slackness and have the heart fi put God in it???….And ppl Alex is Chad brother…check out his fb page it aint private.

39. My ex is doing the same goddamn thing and his mother is no raas better smh. Married a frumpy looking girl for papers, and while he is waiting for it to come through, have a right out gal in Jamaica with his mumma blessing. Meanwhile she encouraging him to use the farrin one to help dem reach up. Wicked, evil people. And they wonder y women hate men or just nuh give a f**k after a while