Met this girl name Samantha from up here she live a Florida now. Every minute she a post power couple this and that and a bare lies. Di man nuh stop beat har and f**k pon har. Him have a wife a Florida name chrissy scott
(Edited)and f**k har too. That’s why he made her move to Florida. When she breed samantha did fraid is har man baby. she open shop in ny n put his name inna it and him dont have a pot to piss in. Then move go Florida n walk wid di dutty man. Him always dey a NY af**k off di church ave gyal dem. (Dem day himhood big big) He’s from st Thomas yallahs bay.
He made her cut off all her friends.
No matter how much him beat har nhar pickney dem is like she cyaa lef him. He do Not have a $1 to his name. He made her give up her section 8. Day she nuh fi a get help from the gvmt and he can’t even help har his self. My friend is his first baby mother n she said he’s no good. Samantha/saminchi. Whatever your name is stop the f*keryn the lies. Stop put wutliss man. Before your 2kids that’s not his. Power couple mi bu*bo. (Edited) 2 a uno sad bad. From ny to Florida still nah Change. No mi not hating. So uno lowe mi n gweh. Lol. Mi gaan now.
Gdmrng met
Sender u too fckng lie cause di dude fck u an duck u so now u mad an bitter u storey no mek no sense y wld he make her give up her section 8 wen dats free rent fi him,bitch u an u disgruntled ass go take 10 seats in di back row
Same so!
Boochie you got it right! Senda scatta you story fool nuh bombo!
So a cast yeye the two a dem have one time? Nah comment pon di love triangle or rectangle oii
I persoanlly know Samantha and everything stated is a LIE! Samantha is ambitious, a great mother and she is always doing her thing to make ends meet! Whosoever sent this in is just a HATER!
i like Samantha.. I thought she had more than 2 kids tho.
Hey Sam..thats why mi cant see you … you gone a Florida.
Yes I smell a scorn lover just get over it Hun I s too much time your investing in someone life you say you not hating please move on
Truly please do move on and find better and leave har with her man, if he is such a headache and a no good leave that har to figure out what she want to do, if she good with him then move on no need to dwell on it… Move on my girl and do you forget him… He doesn’t look like he is worth all this you trying to do…
Lol its true. i know her man from yallahs. Lol. Samantha did give up her section 8 almost 10 years ago because he need help with his papers and she cant be on govt assistance. Ask his wife crissy Blacks people. The sender not lying. Lol bwoy people terrible and grudgeful bad lol.
Aye u know how long mi a look fi dutty Richard. Ol leech. Owe me $657.39. Yes mi want every penny. I believe the s3nder because he try to do it to me too. Told me no foodstamp or sec 8. Yet he couldn’t help me.
tam tam……dont change u name again
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak I don’t think they know what an IP address is!!! :nerd
woeeeee :ngakak
No su I will surely dead tonight. Di piece of laughing dat a gwan tonight
Sender, the big hood have you unda pressure mi friend…dwl…A nuh one big cocky man deh my girl; lowe de man and him woman. Good, better, best. Nuff big dutty cocky, long tongue man deh all ova the place. Go find another one.
Samantha good mother where. Some a unno on the outside look8ng in and dont know shit. Her kids will tell you different as well as her other baby fada. 0h please. Unno fi just shut unno dog shit mouth n read. I know her personally to and she’s no f**king good. Sender gwan yah. Sen een more. Tory Come to bump. pinchi is a leech. Dwfl. Mi punny
Lol sender u sound hurt no sah. Samantha gwan do yuh ting. Yuh hairstyle dem tunup. Loud. Loud.
from mi hear big hood mi know the sender get phuck and duck, probably all robbed too. So it go mami, pick up the pieces and move on. if u keep up the hate in ur heart and follow them up u will be miserable. Take my foolish advice and move on.
Sender sound hurt hush :ngakak :malu :ngakak
Hey senda tap cum a road n a taak bout wah ppl seh…. taak bout wah d man do yuh or shut d fukk up… Luk like a da gurl yah a mash up ur bizniz…
Sender not lying and that’s all I say
Also is more than two kids I think is four
the story is true not to mention the STD HE GAVE HER ……….
So Marsha u one a dem wah get duck to but a dat unu fi get unu love run in pon pple relationship to much cause a man might beg unu a fck right a weh unu claim di man dem want unu an no want den woman,den wen fck an duck unu get bitta an talk all kinda crop
Boochie stfu a your man? a your relationship or a samantha this a chat f**kry? Bitvh go hold a seat. Yuh mouth stink like