Lmfao I say it all the time if you have good clothes everything in your house should be great as well, lots of these girls have bags and shoes and no pots some only have one sheet set
Apple a your a that u cook inna .gal ??? :ngakak :ngakak :ngakak u know Macy’s girl they sells pots I mean really good ones :malu :malu shame and disgrace And the spoon ewwwww nasty but u full a labels :batabig :batabig
DWL :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak oh man
:ngakak :ngakak :ngakak
Lmfao I say it all the time if you have good clothes everything in your house should be great as well, lots of these girls have bags and shoes and no pots some only have one sheet set
WHDH
Apple need kitchen products for Christmas. Lol hot gal unstable kitchen
Apple the people them realy lov yuh
Apple a your a that u cook inna .gal ??? :ngakak :ngakak :ngakak u know Macy’s girl they sells pots I mean really good ones :malu :malu shame and disgrace And the spoon ewwwww nasty but u full a labels :batabig :batabig
Mi can identify di old bun up pot weh look like it woulda blood poison people and di tired spoon..but is what kinda food eena di pot :cystg
Yawdy di person seh wi fi put up and buy wooden spoon dese ppl doe easy :ngakak
Metty yuh blogger dem bad suh til :ngakak
Sass crise dat pot look like mi granny hog pan :ngakak :ngakak