NOTHING IS WRONG WITH THE WOMAN

ramping plaza dont be honest with her and let her know that she looks like a BIG (Edited)… she so want to be aparr of thw elite so bad she stary buy fake bag and boot ..are maybe she pregnant again cuz this b*tch is a whale
Now you tell me she all dat and more so she sey look at the toes inna the justfab heels dem cant hold inn the heels fe ah young gal look how yuh sour..wear yuh size and bring back the ppl dem 50 boot..stop hold yub breathe inna the pic dem and mine yuh faint cuz all the suck in ah gut wey yah do just ah swell up yuh face more ..the other night mi see yuh and yuh swear yah the mean sh*t…

Yuh need true friends my girl .. wear yuh SIZE

6 thoughts on “NOTHING IS WRONG WITH THE WOMAN

1. Sender go an get a life an leave the gurl alone some a uno ppl really need a f**king life everfay uno get up an put up ppl on pinkwall wall guh look a bloodclatt job or something man gosh the girl comfortable inna her own skin nuff a uno affi a duh up surgery an a live above uno means

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Hello :nerd mi waaah fi see everything! di good di bad an di ugly…. DASH OUT yes :ngakak …. If a anything mi tink ppl naaa send een ehnuff…. Mi want more.

2. Sender…i strongly doubt you near middle-class. The girl on point bitch…she is”JUS-FAB”! and those low buget wears will get her to upper class status.

3. Sender yuh life miserable. She buy weh shi want and can afford. Shi nah thief r scam fi nuttin. She is a hard working young ambitious you lady. Leave har the hell alone and gu look a life kmft