Wukless bad, nothing bout dem, which woman in her right mind want him? Unno fi pray to father god fi teck weh unno nature so u won’t end up wid bwoy uppa top
Nana leave the boy alone he don’t want you so u send in story pon di youth go and get your refund from the obeyah man in the Bronx because notice left u and nuh look back u rapper Gyal
so him and keisha crab left already?? cause him never da a her dance Saturday night
No sir!!!!!! Not a good look at allllllllll!!!!!!! Is which gal pick him up a Florida?
Wukless bad, nothing bout dem, which woman in her right mind want him? Unno fi pray to father god fi teck weh unno nature so u won’t end up wid bwoy uppa top
friggin waste man!
Nana leave the boy alone he don’t want you so u send in story pon di youth go and get your refund from the obeyah man in the Bronx because notice left u and nuh look back u rapper Gyal
Omg why is he on the floor tho
Wish me did have a big lawn mower and run him over dirty bum. A which woman pick up dat germs