Why is this fish inserting himself into straight people argument? Bad to bad nobody was calling nobody name and listen to this battywash a reel out file like any chatty chatty gyal.
Yea nuffiesha dem a liad but u a lie to, nuh badda try guh roun ur suckinz bout yuh nuh start yet, di way how u luv run behind man wid dem tings u clearly have a long habit of bowing loll
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak call dem out nuffy!!!! dwprbprcl whooooiie extra eatings yah now one a mi x call mi back last night an seh latty mi neva eat it but mi wah try it now :ngakak :ngakak
This nasty looking mouth boy should avoid all suck pu$$y argument. I thought Ninjaman said he sucks some girl name Barbie pu$$y for two pair of socks. LOL! Maybe he has got bad memory. That mouth looks really nasty looking to go near any vagina. EEEEWWWW!!
Why is this fish inserting himself into straight people argument? Bad to bad nobody was calling nobody name and listen to this battywash a reel out file like any chatty chatty gyal.
:ngakak
Yea nuffiesha dem a liad but u a lie to, nuh badda try guh roun ur suckinz bout yuh nuh start yet, di way how u luv run behind man wid dem tings u clearly have a long habit of bowing loll
Words fail me fi Nuffy. Man must eat pums still. From the pums clean it must be eaten!
Simone :hammer
Wooii
:nerd
Fram mi luk pan har face yuh can si sey har dildo ready and waiting fi him!!
While Nuffy a call name, him fi mek mention of himself. Yuh see him mouth, kmt.
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak call dem out nuffy!!!! dwprbprcl whooooiie extra eatings yah now one a mi x call mi back last night an seh latty mi neva eat it but mi wah try it now :ngakak :ngakak
This nasty looking mouth boy should avoid all suck pu$$y argument. I thought Ninjaman said he sucks some girl name Barbie pu$$y for two pair of socks. LOL! Maybe he has got bad memory. That mouth looks really nasty looking to go near any vagina. EEEEWWWW!!
I love sucking pussy and I’m Jamaican!