Blem in Jamaica, Portmore Jamaican Entertainer July 18, 2016 by Met DI MAN DID LOOK FISHY TUH WI FROM HIM TEK PICTURE WID PAMPUTAE WE DID CALL IT AND SEE IT YAH……DEM SEH DI MAN A MINE NEXT MAN OO
Good Day,met,Metters,Peepers nd Others…. ______________________________________________________________:tkp :rainbow: :coffee: :frog: Reply
Isn’t Pamputae one big stinking batty gal herself? Wasn’t she caught tonguing down a next woman? Seems like the two of them are eachothers beard. Lol Reply
He did put it in writing on his facebook page.Are’nt you gonna wish him the best as he goes off to war Met? Reply
The pleather leggings/jeggings/capris pon the flyer says it all…dem nuh see say one leg cuff higha dan the next????? Mi nuh know nuh straight man who cuff dem pants foot suh. Reply
:ngakak No sah.
Good Day,met,Metters,Peepers nd Others….
______________________________________________________________:tkp
:rainbow: :coffee: :frog:
Mi Bombo :travel
Isn’t Pamputae one big stinking batty gal herself? Wasn’t she caught tonguing down a next woman? Seems like the two of them are eachothers beard. Lol
Roxcosmo says him just send for a rifle and people a go dead with lead.
Tell him wi nah give no statement yasso so him fi put it in writing
He did put it in writing on his facebook page.Are’nt you gonna wish him the best as he goes off to war Met?
The pleather leggings/jeggings/capris pon the flyer says it all…dem nuh see say one leg cuff higha dan the next????? Mi nuh know nuh straight man who cuff dem pants foot suh.
Oh well battyman an lesbian dem match..
Have mercy Met ….yu know I thought u were joking but mi a go answer a pamputae man Fi true
:ngakak Met
wen mi see big up yuh self gud ole a floor mi deh. di man lean like him pants leg dem
He looks too gay therefore in not surprised!