So i live in the states and i briefly met a girl, Kerry who went to designer bodys and returned to the states for recovery. We exchanged #s and started talking. So within no time she start telling me say she hungry and no have no $ to go back home. Being the person i am, i loaned her $ then on top of that when she reach jam she start tell mi her kids wont have no Christmas cause she bruk. So mi send $66000 worth of goods fi di gal sell since December and all now mi cah get back a dime. She have her big boat ride and instead a paying me at least something back deh gal deh a jam a rent cabana every party she go. Unu tell the wicked gal kerry say mi need mi $$ please and thanks.
Ur very kind, I have no rent electric gas, worse no valentine, u can run mi a money beens as u suh kind an love help stranger
Send her money please and thanks!
Hungry and all dat, but can do Designer Body….she luddy
Mi really nuh feel sorry for u. No gyal who do body nuh fi a bawl seh dem bruck. Disgraceful. She goodly beg the surgery money too.