LOL people be setting themselves all the up lol but look pon di puc to no man smh Damion Thomas a imply seh him a boy u da Yankee Michelle or that him love battam? Smh
michelle baby father weh want har come back now ,him soon hit the road , damion a weh u ago do , damion michelle never tell u she when that man come back its all about him and her.
Yuh a cuss dis whole heap a badwud because u cant explain yourself properly. Whey yuh wudda get up today a cuss fah if it wasnt about this post? Mine that cement/quickmix a block your brain cells ma :travel
He’s worthless black man .
LOL people be setting themselves all the up lol but look pon di puc to no man smh Damion Thomas a imply seh him a boy u da Yankee Michelle or that him love battam? Smh
If only she could leggo a good fart pon him, bet if him neva wuk him find one
Met all this s f**y u a put up kmt
michelle baby father weh want har come back now ,him soon hit the road , damion a weh u ago do , damion michelle never tell u she when that man come back its all about him and her.
U ppl is the worst sender u no have nothing fi do
From morning u doe stop seh so and work alone start dis early and u nah work
You ah di best ! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
:maho
Damion no fraid him chip him teeth pon di siment
:hammer
LOL, She on FB cussing who she assume the sender is.
When Pink Wall hits it come it like a grandmother box cross your fce.
Dem always think dem know but as to Michelle she is where she come in this post, its not about her so why she bummy ? :ngakak
Yuh a cuss dis whole heap a badwud because u cant explain yourself properly. Whey yuh wudda get up today a cuss fah if it wasnt about this post? Mine that cement/quickmix a block your brain cells ma :travel
Omg but dem fool Met fi sonting dah pon social media ppl can sah wat evea