I spoke to the sender and he said officers pay him to set up men and when they are extorted the deal is that he gets 10k,. He sets them up by pretending to be a woman and then showing he is a man meanwhile they are videoed when the police shows up……….they ask for money and he gets his cut..This was submitted via instagram
SENDER;-
Hide mi id…. Mi need you fi mek it clear…. Officer Small weh own d bar a Barbican weh call mi fi mek mi do di tape wd d rasta boy,, HIM NEED FI PAY MI NOW. LOOK HOW LONG AND IF HIM NOR BIGS NU PAY MI MI AGO RELEASE WHEN HIM CALL ME CAUSE ME RECORD IT… DEM NU GET NU MONEY FROM HIM.. AN want me do more…. All 4 youth dem do di same tjung 1 night. 40k. 50k. 60k. Any amount dem can get… Seet now…. Dem lock up mi fren weh mi claim go inna d car. Me affi leave D apartment cause dem will kill mi. OFFICER SMALL.. WEH OWN D BAR A BARBICAN FROM HWT STATION WEH VID ME N THE RASTA YUTE… MI NEED MI MONEY. IDK. MI TALK INNA D VID AND NTN.
Why dem never let him go?? Dem go a d yute yard tru Small bitch witch is Kiki.. A big gay trans man inna we ting.. Yea…. Kiki fi get everything fi do r batty n breast. So wa bo we.. Smalls.. Stop fk out mi fren batty and come pay mi. Else mi ago show we vids n mi ago share yu vn dem
Half Way Tree Police again??
Dutty police men and women of Jamaica .. unu ah some ole corrupt pieces of shit
Majority of the crimes are because of years of corrupt policing coupled with corrupt politrix!
Unu love money and will stop at nothing to get it . The JCF is a joke ah yaad and abroad . You all are a joke !
The JCF is a fucking disgrace..crime, extortion, corruption cannot thrive in a small country as Jamaica without police involvement! They are all hustlers, scammers, greedy motherfuckers