OKAY………….

image-Optimized

LOL OMG LOOK PON BATTY MAN NOT NICE AN HIM CREW. LICKY LICKY NOT NICE …WEH WALK & WEAR N RETURN DA PPL DEM CLOTHES AN HYPE BOUT GYALIS WAH DI BBRC DAT AN AH WALK WID TO TIEF U NAH MEK DEM TIEF SUM CLOTHES FI YUH YUTE….PS YUH GET DI GYAL DEM N GI DEM STD! WEH YUH CATCH FROM GQ DWIGHT U CAH YUH AH MEK MAN F*K HIM FI TINGS YUTE YUH NEED FI STOP IT.

A WEH ALEX FRESH DEH HIM RUN LEF UNNO BLOODCLAAT HIM NO INNA UNNO BATTY MAN TING AGAIN

LOL OMG LOOK PON BATTY MAN NOT NICE AN HIM CREW. LICKY LICKY NOT NICE …WEH WALK & WEAR N RETURN DA PPL DEM CLOTHES AN HYPE BOUT GYALIS WAH DI BBRC DAT AN AH WALK WID TO TIEF U NAH MEK DEM TIEF SUM CLOTHES FI YUH YUTE….PS YUH GET DI GYAL DEM N GI DEM STD! WEH YUH CATCH FROM GQ DWIGHT U CAH YUH AH MEK MAN F*K HIM FI TINGS YUTE YUH NEED FI STOP IT.

A WEH ALEX FRESH DEH HIM RUN LEF UNNO BLOODCLAAT HIM NO INNA UNNO BATTY MAN TING AGAIN

0 thoughts on “OKAY………….

1. di badmind ppl will do anything to someone from rising. di youth work hard fi him things n jus cause him nuh show off him always have him money. sound like a guy post this bout him cause yuh girl like him or him tek weh your girl

2. oohh but mi hear seh di 1 not nice nuh so nice cause him stop par with alex swagga when him find out seh alex a fish. i never hear him name call up with nuh batty ting.

wait deh sender u sound jealous for real like yuh vex seh di man a gyallis or u vex him come out clean everyday. talk wah u want seh bout di man dem n stop make up story

1. Wouldn’t you?? If you straight wah you a do a spar with fags, fish, gay whatever?? Sender mi no like fish Crawl your ass back into ur tank and shut the f up. Get out the closet that way you won’t feel so lonely

3. dwight u aint going to stop stealing the ppl clothes?dwl

woii its time you stop now and stop pose up next to the guys n make ppl think they are battyman like you oh u a look hype from them well go look for you hubby in bronx cause he miss you so dearly
    u know who this is so dont make me let go your secrets

4. awwwh boy its no secret say mada lashie fr reids old breaton we all no sey dwight a batty its no secret my dear

5. dem boy deh talk to nuff gyal. mi rate dem but dem should keep out the bad apple
    GQ dont now what a girl is
    him a try blend in n evrybdy can smell u fishiness from far go bak to corrie dem n stop beg frnd

6. i know some of the girls they use to talk to
    i dont think this was bout that boy notnice i think they really wanna talk about gq cause nttn nuh fishy bout not nice di man str88 n the world know that
    i realize when ppl wanna bring down a guy they say they are gay too badmind

7. jealousy get the best of you all, the person who send in this picture is upset, because they are not getting the dick, whoops they got dick attack lol

8. he thought i was joking but i told him if i dont get my motherf**king money imma snitch this nigga ALEX FRESH wrote this post from last week tuesday over some dumb shit about his own friends over some next bitch. he borrowed money n up to now he aint give me yet he got time making stories. next time he put his hand on me my brother will be looking for him. only got strength for women. bitch ass nigga

9. get offa dwight, so what he is living his american dream, so what if he’s gay, well they straight guys them feel comfortable with him because he is not throwing his lifestyle in their face, the problem with the poster is that you jealous because the man rather walk with dwight than make people see you and him a walk, get over it, bad mind get the best of you

Leave a Reply to unknown Cancel reply