OLDER BUT NOT COLDER…

28 thoughts on “OLDER BUT NOT COLDER…

1. Come off a d bloodclaat woman name at least she stay good n out of the mix her money so wat if she wanna fix up I can bet it’s a pop dung slut bucket send this in

2. Old nastiness cherry what away you the old nastiness shauna aka shauna sweetness become so close I guess one hoe need another two of a kind not one of these bitch can call dem self a Ginuwine fren

1. Gm Anon,

She a Ginuwine’s fren!!?Yuh mean di yute who sing Ride my pony…who spar with Missy Elliott and Aaliyah before she DEAD!!?

As Grammar police I have a Genuine fren on here and would u believe HER name is GENUINE#truetrue. This Cherry lady is the best looking big OOMAN I’ve ever seen over the years on Pinkwall… I don’t care if she n Ginuwine or you a fren… SHE can get IT!!!!!!!!

1. Well aren’t we glad we not here pon pinkwall for A’s and B’s I guess your one of the fren way kiss her ass her she didn’t f**k your man yet don’t worry she soon get around to it :bola :bola :bola keep Chucking :ngakak :ngakak :ngakak

3. She dress nice sometimes too revealing fi a ole ooman at times but di face, face face ooo…. Di face wah bag. Di face fava one ole wicked witch, tuff badaaddd.

4. Shauna you been warned stop text the ppl man a ass whipping is around the corner waiting with your name on it

5. Cherry look good but ar heart is dirty..she chat all ar friend dem..she not loyal.. a Pat and Sandy she can slaughter.

6. Cherry been have problem wid har Pumpum. When she just come and use to work out a Beenie Restaurant the woman loose all a di man customer dem cause Cherry gi dem a slam as dem say Helo and dem fraid fi go back cause she stalk dem fi relationship. Cherry no have no money or richer than anybody else. She soon get f**ked up fi teefing people pardona money and tell lie bout dem owe. Cherry is more than one person you do that to and the people dem a keep tabs pon you..unuh Eva notice how it hard fi she smile. I wonda if a too much Botox Ina har face..

7. A true she don’t have money or rich she just know how fi handle money..more time is ar daughter money Shi borrow. Cherry a Pryce beating stick

8. Pryce nuh ramp fi kick it dung dwlllll cherry shape good where???? She shoulda gi the money mek ar daughter fix up ar self cause she stay real bad but ano fi ar falt a genes. cherry she come off a calenda 2 time aready…..lol mi seh go pon ar page n look pon some long time picture n tell me seh ano grave dem dig she from n put ar pon table n chop chop ar up, lol dats y shauna a par wid ar n start par back wid Kelly now cause dem join the chop up crew….. cherry memba seh yuh pussy known fi bring dung n kill man ino wid yuh obyah wukn wicked self …. stop theif the ppl dem padna money go gi pryce n yuh young boy dem mam!!!

9. The lady dont look bad,i actually knows someone who was in a pardna wuth her for quiet a while and she never had an issue.

10. Cherry ah f$$k Donna Gucci son n dem ah try hide it since they a gwan like dem a big fren from wah day, d lil boy n nyam out ar money. all ar fren chat ar bad. Pryce ah fool ,fool….cherry need fi go a retirement home.

1. Wow that little bwoy could be har don smh but if that what she need in har life who the f**k are we to ask ? Lol

11. Pat classic you is one big idiot the way that big eye woman cherry class you hun that a more than Matie that bitch don’t like you please to stop fooling you self and stop making that woman Mek a fool outta a you

1. :cd :cd :cd :cd I saw the picture that Pat posted and I’m trying to make sense of it but I can’t :cendol :cendol :cendol :cendol Cheers

Leave a Reply to Look good Cancel reply