Mi Say met. this man Use to treat this girl so bad.when toya a breed wid di last Pickney scary Tell pinky upsetdem Say . Him nuh Know why toya nuh dash weh di belly Cause a nuh dis Him Come a farrin Fah. Cause dem Time deh a Him and har a f**k and di babymada did a mash up di dolly house ,But look at you now donald trump mek yuh get Happy quick 😂😂😂😂 Nasty scary From onelink a Class Up woman and yuh dirty mouth need fi Fix
Uno little nasty pussy hold uno come suck mi when me and scary done f**k y it bun uno so much y’all need a mother f**king life
Bitch guh sidung cause your a class clown you only need a big red nose
All the women wey sit down n make these dirty wanna be niggas in one link mistreat them are stupid. Which one a dem fool deh can diss me so??? N scarry is one big dirty maama man so if u lay with the dogs u rise with flee. No proper woman nah sit down with these guys that’s why 99.99% a Dem woman dem look and behave the way they do. Most the women stick around cuz of the little they do as in pay a couple bills etc. ya’ll need to get ur lives together because people who have a good 9-5 make more money in a year than ya’ll n ya’ll do drugs. I would never put myself with any of these fools . One set of carelessness unu be.