Y Nikki Z list nuh wait har turn an stop interrupt beenie? an y di discussion done an di panel still nuh come to nuh conclusion wedda spice a queen r not? loll
Met nikki z in subway week before last, shw disgusting you f**k !!! I could not believe that she was so nuff and eager to be seen! No sah… i was excited to see her at first and wanted a pic but then when she open har mout and start galang mi seh ehh ehh, nope, no thanks !
Y Nikki Z list nuh wait har turn an stop interrupt beenie? an y di discussion done an di panel still nuh come to nuh conclusion wedda spice a queen r not? loll
Nikki z is disgusting af!!Chiney K yuh can get IT!
I found Nikki Z annoying too smh like she just NUFF ado like girl bye!
nikki a dash wata pon joe joncrow
Met nikki z in subway week before last, shw disgusting you f**k !!! I could not believe that she was so nuff and eager to be seen! No sah… i was excited to see her at first and wanted a pic but then when she open har mout and start galang mi seh ehh ehh, nope, no thanks !