It clear sehh Unuh Young Gyal guh a gym fi ketch man Nd Post Pan Social media becuz wen Unuh tek Unuh Own phone tek Unuh pictcha it come out well flawless but wen Unuh pictcha get tek publicly Unuh stay real bad fi smaddy weh suh hype yo yuh Waist nuffi a flap suh fi a 20yr gal Unuh behave like big ooman now Unuh certainly start to look like one as di days go by full up a lump Nd flab yuh couldn’t beg sleek smooth out da one deh fi yuh

13 thoughts on “OUCH

1. Lmao, caught off guard with this one. Wasn’t retouched and filtered yet to get it the way how she wants it. I get your point of them painting a picture for what it’s not. But we’re all human, flaws and all and she herself needs to know that.

2. Me sehhh I’ve seen this girl up close twice & nah jah know!!! What a mouth she have star!!!!! Her mouth spoil her big time star it looks so damn weird!!!! Me always hear people say her chin long and she not cute in person & me always tek them on until I run into the mouth!!!! Still not an ugly girl but definitely not cute or pretty as I always thought from seeing her pics

3. the people who hide behind a computer and a phone with private IG & Emails to submit ppls picture do you feel better about your self? or is it that you tryin to tear down another person in order to be a lil more comfortable with YOUR problems? ok… so after you send in someones picture to this site are any other site what you think u do to the person? like the person that is posted is supps to kill them self? yalll silly and bored…. i dnt even know shanzi but dnt u see that the lil girl is using her IG fame to make money and also still focus in school… this lil girl is alwys smiling in her pics…. unu life sad bad … and this goes for all the ppl who submit ANY body pics on any site… y dnt u try submitting good news about someone? is it that bad news is better? look wey unu a tlk bout pon di lil girl pic… y unu cudnt sey di lil girl outfit looks nice? some a unu nu deserve fi be alive unu fi ded… f**kin wicked ppl unu be…..

4. I agree har pictures dem always cum out nice but she’s not very pretty in person , mi see her a nuff party and her mouth look very deform not only that she chat really bad to like a ole ghetto gal dem live fi social media I wonder wat dem life would be like if Instagram jus shut down one day? Dem would a be dull and hopeless

5. Up inna everybatty ole mi did hear seh she a Look Andre yes she want everybody a regular da gal ya itch up roun unruly man dem she all f**k one a dem Di man dem a get tiad a dem gal ya now & it obvious sehh da long paragraph deh a she same one sen it in dis site was made for a reason to send in good & Bad suh if u nuh like it nuh gi nuh Body ntn fi char den ole germs cuz Unuh like petty money weh Unuh a mek cah buy house suh ga long ya 90% a di Time Unuh don’t get money Unuh get di Items such as clothes shoes & Hair suh Good By Tell dat to ppl dat don’t knw anything bout mek money Pan Insta cooyah

6. Dem gal yah is like dirty carpet, men walk, piss, chit pon dem. Mi so tired fi see the animals dem like dis gal mi deactivate my ig account. Dem too plentiful n nuff for all the wrong reasons man. Dem gwan think social media wid dem body parts like it a sell a kfc is something good.

7. Unuh leff di gal she would a still have her business if Instagram never den bout SMH badmind a kill unuh bloodcaat