Blem in Jamaica, Portmore November 18, 2016 by Met Keda your shose is too big for your foot an you love to chat people next time you make your babyfather take you to is shose maker slipper boss you need to do that for me
… :cool On to sumin whey matta, welcome to Friday and di weekend hevery baddi! :selamat How about A Day at the Beach? 1/2 oz of Amaretto 1 oz of Coconut Rum 4 oz of Orange Juice 1/2 oz of Grenadine Mix up di whole ah dem togedda, add a slice ah pineapple an a strawberry, an bam!! A Day at the Beach! Enjoy!! Reply
Unnu a worry bout the “shose” and unnu nuh see the heel? She wudda affi sleep n heng off ar foot affa mi bed. Whoofa sheet she ago spur wid dem deh Reply
Shoes*
… :cool
On to sumin whey matta, welcome to Friday and di weekend hevery baddi! :selamat How about A Day at the Beach?
1/2 oz of Amaretto
1 oz of Coconut Rum
4 oz of Orange Juice
1/2 oz of Grenadine
Mix up di whole ah dem togedda, add a slice ah pineapple an a strawberry, an bam!! A Day at the Beach! Enjoy!!
Would an eat some jerk chicken yah now …
I am Going to try that drink
Unnu a worry bout the “shose” and unnu nuh see the heel? She wudda affi sleep n heng off ar foot affa mi bed. Whoofa sheet she ago spur wid dem deh