PAPERLESS MOUTFUL

Papaless you is a big heavy tongue fish. Which straight man you know ever tell someone cum suck dem. You is a big long tongue undercover. You trying to be relevant and trying to be Mr. Fashion and it not working.

8 thoughts on “PAPERLESS MOUTFUL

1. Lol deh bwoi yah chat like hot food inna him mouth lmfao undercover battyman omg he’s is so nuff si mi a look friend and I don’t even kno him all waan tek pictures with me and a beg me to post them

2. A so the dirty water mouth batty man stay love to be seeing act like him a somebody love ppl business all him family that him live with him chat. Him need to stop go the gym to look the man them with him HIV self

3. Longtime batty frm TG him walk and suck pussy and kiss up gal pon dem batty all him mother f*k gal to so eno cyaa expect any better form him

4. Longtime him a f**k batty and a suck pussy and a kiss up gal pon dem batty cyaa expect any better cuz him mother f**k gal too dirty ppl dem

5. Mi hear sey dana peaches daughter a walk an chat sey him suck her pussy.can somebody please tell mi why the f**k every pic daintydana10 post with her daughter pon ig she put them f**k up bow tie pon her head kmt.