Good morning good morning, first I could like to know what the f**k is that, hand over face mi not looking lmfao and you can not tell her she don’t look good , were is the garage truck when you need it…
Unno can stay deh is longtime hot gyal dis from dancehall…what she name a gain??she was a legend from pinkwall early days bad pon di cussings n tekkings!!
Good morning good morning, first I could like to know what the f**k is that, hand over face mi not looking lmfao and you can not tell her she don’t look good , were is the garage truck when you need it…
Bath sponge tun fashion now? :cd
Wait wat di f**k she went to di 99
Cent store an but all di bath puffs an hotglue dem on look hideous
:sorry a shed a tear and I don’t even know har..lol
Yes yuh betta beg fi peace cause mi wah fi war wah yuh have on mi wah step pan it and call capleton mek we light it a fire
Unno can stay deh is longtime hot gyal dis from dancehall…what she name a gain??she was a legend from pinkwall early days bad pon di cussings n tekkings!!
A weh the rass this