Dancehall Celebrities New York March 4, 2015 by Met MI NUH SI NOTHING WRONG WID HAR TONGUE BUT MAYBE UNNO CAN FIND DI ERROR OO
No man MET!!!!! Look good LMAO it really shape like a dick. At first I was wondering why this silly story, until I click n zoom dwfl Reply
De amount a makeup guru pon uchube nd sass a dis a de best petal cuda cum road wid..it doah luk gud Reply
It look like a reptile or a lizard type skin lol is that what you want everyone to see sender, lol Reply
Look like ah deformed buddy fi true :ngakak Di one dem weh yuh tell di yute doe badda wid it, put yuh clothes back on and guh ah yuh yard,,, :travel Reply
buddy shape
Yes, looks like she may have bit when sucking was all that was needed :cool
No man MET!!!!! Look good LMAO it really shape like a dick. At first I was wondering why this silly story, until I click n zoom dwfl
De amount a makeup guru pon uchube nd sass a dis a de best petal cuda cum road wid..it doah luk gud
petal is just enjoying her self.
Tongue look like a buddy fi choo! All di top/tip look like a flat hood head.
JMG people a di baddis lol mi never think of a buddy at all
It sure does look/shape like a small penis.
di tongue luk like buddy fe real!!!!
It look like a reptile or a lizard type skin lol is that what you want everyone to see sender, lol
Look like ah deformed buddy fi true :ngakak Di one dem weh yuh tell di yute doe badda wid it, put yuh clothes back on and guh ah yuh yard,,, :travel
a that she use on dawn lol