PETER BUNTING’S SON CHARGED AFTER FIGHT WITH ANJU BLAXX

ationwide News understands criminal charges have been laid on the son of former National Security Minister, Peter Bunting – Brent Bunting and a music producer, Anju Blaxx

The charges are in connection with a physical altercation between both men last Friday night at a location in Upper St. Andrew.

37-year-old Anju Blaxx, whose given name is Andrew Myrie, has been charged with wounding with intent, while 27-year-old Brent Bunting, who’s a businessman, has been charged with unlawful wounding.

Police reports are that family members of Anju Blaxx were having a surprise birthday party for him and shortly after his arrival there was a knock at the door. Blaxx reportedly went to the door to see what was happening.

Brent Bunting is accused of complaining the music was too loud. A fight ensued which resulted in Bunting receiving a fractured jaw and Anju Blaxx receiving injuries to his face.

Blaxx was taken to the Constant Spring Police Station where he was charged with wounding with intent. While Brent Bunting was charged with unlawful wounding.

47 thoughts on “PETER BUNTING’S SON CHARGED AFTER FIGHT WITH ANJU BLAXX

1. Maybe they should have taken it to social media like Sean Paul’S wife Jinx when she had that noise issue with Bolt.Charges will be dropped forthwith so nutten nah come out of this cuz a rich ppl dem.

2. Dutty scamma n informa boy u lucky say u did ave a house full a ppl fe gang d man..Brent would a bruk up him claat..dem man deh no talk loud and dem man use to play Rugby and do rowing fe dem school a England..me hear say scamma tell him fe suck him modda n him nearly bruk scamma neck offa him body and him odda informa friend dem jump een..me hear say couple a dem get some rugby lick..loll..a hope it end desso doe cuz de thugs dem a swear offa d scamma..him batty suppose to ago twecktweck..loll..d ppl dem tieerrddd a him to how him run dung d apt.wid him skalawak teefing friend dem..

1. The one f*ck have you parro.nasty cunt have nothing to add but politics and cocky cheers.

Sodomite rat go skinout mek bunting sow dem f*ck you in you mud-up hole. brent and him daddy no want no more.

3. Nah tek no sides on this. Some J’cans too BHUTTU (i.e. dutty nasty people, old neagga) – think only of themselves.

BHUTTU people feel they can BLAST their music whenever they want caring little for others. Its all about WHA DEM WAAN.

Take Long Mountain on New Years eve – Nuff BHUTTU turn up to watch fireworks. They care nothing about the people who might need to get in or out of their homes.

Check di BHUTTU taxi man dem and the BHUTTU dem weh drive inna dem as passenger. They see these fckers breaking the road code but NO PROBLEM. As long as they get what they want nothing else matters.

Uptown or downtown BHUTTU – same thing. Dead dem fi dead.

4. No man there must be more to this. Then is so dem strongly dislike each other that dem couldn’t work things out without violence?

5. Like father like son, remember how Peter use to beat @Kerrymanwoman,I just know is the same thing a reach Anushcha

6. A so unnu tell lie pan ppl and make innocent ppl dead..dat girl neva deh wid Peter..u a mus one Labarat…

7. Neva know say Kerrymanwoman did dey wid Peter Bunting, muchless fi him a beat har. Think say a did the ex-husband Paulwell alone did a do the beating.

8. Blacks should a dig out him eye bout u gone a the man yard like u a police.. I bet u if a him did a keep party blacks not even would a look pon him

9. Yu tink it easy yu inna yu house an waan sleep, watch tv, yu pickney dem waan sleep, yu have a sick relative etc an di blasted bad getten neighba dem a play music loud? Mi naah lie, mi wudda be angry tu. Di Mainland people dem a straight bhuttu, no class, nutten bout dem.

10. Oh so wen a nuh uptown regulars a play music loud its a problem? I see, the whole a unnu go SUCK OUT UNNU WHORING MUMMA!! From the bwoy get lock up the whole a unnu up deh, a turn up unnu nose and a gwaan like unnu better than ppl and unnu shit nuh stink. Mi a watch the flex from him fwd. Unnu gwaan man. Brent him tek it up bcuz wah, nuh baddy cant diss him bcuz him name Bunting. U shudda f**k blind, why u neva follow the script and call police?
    Why everybody av something bad to say bout him now? Because unnu neva like him from mawning. Esp the ones weh affi lick out whom eva batty fi stay inna dem apartment and him a mek money from music. Unnu hear the 100 wid him case but no unnu get dirt so unnu a spit pon it, fi get mud fi fling but mi glad how some a unnu vocal n naah talk bout fi unnu coke origins, or batty origins, politricks origins and teefing origins. But mi av unnu file to. To Andru, stop f**k off the man dem gyal. Dem man deh accustom to everything fi dem way and fi know say a “lower class” (from u nuh white/half white/beige it seems) man a dig out ar belly, weh him affi spend so much pon fi impress, a mash up dem ego.

Sign
    Unnu next dutty neighbor

1. @HeavyD, you sound really dumb. You are trying to make this a uptown/downtown ting, when in reality it’s not. All that nonsense you are emitting from your unknown orifice, makes you appear like a buffoon….which might be an accurate characterization. What an asshole!

11. There must have been animosity from before. How can a neighbor complain about loud music and the only response you can come up with is sym. What is so hard with turning down your music, because you miserable bout your life and public shame you need to make other ppl miserable too. Dude is no spring chicken so why him even need blaring music at home at almost 40 yrs old. Who raised that manchild? Grow up!!!

12. Wasn’t Anju Blaxx arrested in Florida on a federal warrant for scamming? If so, what became of that case if he is back in Jamaica?

13. Comes must find this bwoy, Anju Blaxx and give him a fine beating. Probably accomplish two things. Stop from scamming elderly people abroad and disrespect shown to the son of a true Comrade. Anju Blaxx watch yuh back. We need to beat that bwoy, Max, from out West (up top) too. Didn’t know Max was a dieheart Labourite?

1. Some PNP women are some of the nastiest things in Jamaica. Listen to how you speak. So crass and uncouth. Keep going we are documenting you women and saving all the nasty vile things you all say over social media. PNP will be out of power for at least 20 years.

14. Hear da big gal deh HeavyG a chat shit. U a mussi one a him HWT grab bag fren…talk bout how him nearly pop off d scamma neck off him body n how him ge 3 or 4 a dem some bloodbaat rugby lick..unnu no trong like him..unnu have fe come inna #s..yute decently ask unnu fe tun dung d music n d ongle ting unnu can tell him a SYM..him shudda murda d big fat scamma bwoy..nuisance to society..talk bout how d ppl dem in a d apt glad say smaddy ge u some rass lick..if the yute neva drop pon d step n bruk him jaw..n the whole party corell him..some a unnu woulda dead..gweh unnu a scamma n informa..d ppl dem hate unnu..memba say lots of garrison thugs loves Bunting Jnr..a dat u fe know..unnu do nutten fe garrison..more than go deh a invegle dem fe scam n tun round inform pan dem fe cova u ass.Yes Needleeye..u know say d nuff insect a laborite mek she a tell lie say Peter a beat Paulwell wife..f**king lie n nuff n a spread rumour pan ppl..Gweh next dutty hogshit neighbour..

15. And u to critchole Max..tap hide behind computer and go sakka sakka u madda wid u pussytongue..mumma molester u know who u is..

16. Batty gal HeavyG..continue skin out u mumma inside out n dive up inna her footways..u nasty cunt mumma sucker

17. Hear da big gal deh HeavyG a chat shit. U a mussi one a him HWT grab bag fren.Talk bout how him nearly pop off d scamma neck off him body n how him ge 3 or 4 a dem some bloodbaat rugby lick. Unnu no trong like him. Uunnu have fe come inna #s.Yute decently ask unnu fe tun dung d music cuz him have him young baby just born d ongle ting unnu can tell him a SYM. Him shudda murda d big fat scamma bwoy. Scamma boy have bare man in deh a f**k them one aneda in deh everyday..The helper say a bare pon d river pon d banks brief him wear full a shit blood n corro corro whey make she vomit. Plague to we the neighba. Talk bout how d ppl dem in a d apt glad say smaddy ge u some rass lick unda u scamming rass. If the yute neva drop pon d step n bruk him jaw an the whole party corell him some a unnu woulda dead. Gweh unnu a scamma n informa. De ppl dem hate unnu.Ghetto love Bunting Jnr dat u fe know..unnu do nutten fe ghetto ppl more than go deh a invegle dem fe scam n tun round inform pan dem fe cova u faggot ass.Yes Needleeye..u know say d sewage cockroach uppa a top a laborite mek she a tell lie say Peter a beat Paulwell wife..Gweh next dutty hogshit neighba..Bunting pigpen dem wa him have look an smell better than you mouth.

18. Big gal deh HeavyG u take u mout from unda the bed from morning and empty it out a door.U a mussi one a him HWT grab bag fren.Talk bout how him nearly pop off d scamma neck off him body n how him ge 3 or 4 a dem some rass lick. Unnu no trong like him. Uunnu have fe come inna #s.Yute decently ask unnu fe tun dung d music cuz him have him young baby just born n d ongle ting unnu can tell him a SYM. Him shudda murda d big fat scamma bwoy. Scamma boy have bare man in deh a f**k them one aneda in deh everyday..The helper say a bare pon d river pon d banks brief him wear full a shit blood n corro corro whey make she vomit. Plague to we the neighba. Talk bout how d ppl dem in a d apt glad say smaddy ge u some rass lick unda u scamming rass. If the yute neva drop pon d step n bruk him jaw an the whole party corell him some a unnu woulda dead. Gweh unnu a scamma n informa. De ppl dem hate unnu.Ghetto love Bunting dat u fe know..unnu do nutten fe ghetto ppl more than go deh a invegle dem fe scam n tun round inform pan dem fe cova u faggot ass.Yes Needleeye..u know say d sewage cockroach uppa a top a laborite mek she a tell lie say Peter a beat Paulwell wife..Gweh next dutty hogshit neighba..Bunting pigpen dem wa him have look an smell better than you mouth.

19. Heavy D a su dem stay… 1 time mi deh a one hotel n si Trevor McMillan son back in the day’s wen him daddy a did MR head of the police force.. A did hypest pussy ole… Him naaw gu like blacks bcuz him daddy a one of the biggest music fighter inna jamaica.. Mi seh a 1 eye him should a have right now bout u gone a di man yard a fight him… Call di police mek dem tell him lock it off.. Bright him 3 fcuking bright

1. One can only conclude from your words that you are from the most uncivilized part of society. Your neighbor come to your house/apartment and kindly ask you to turn the music down and your response is to SYM or issuing threats to dig-out the man eye or call police. Calling the police for loud music is a low priority call in a crime-ridden country like Jamaica, even if you live “Uptown”. I can tell your are not a bright individual and prone to violence.

FYI, McMillan died years ago. Are you saying that Brent Bunting father, Peter Bunting, is “a one of the biggest music fighter inna Jamaica”? What is the basis for that comment my labourite friend?

The other issue is why the Propaganda arm of the JLP, Nationwide Radio, have to call out the name of Peter Bunting, instead of just saying Brent Bunting, blah, blah, blah? Why not name the father of the criminal, Anju Blaxx also? Bwoy, Max foo-fool bad! Most Laborites are dense anyway, so your comments [and those of HeavyD(G)] is just in keeping with your low IQ.

20. How u a style me n u anonymous?? It look like Bunting a give u politics money.. I suck my mother but ur mother suck me off n she swallow to real good.. Mi naaw hide no where is u a hide bout rugby dis n dat.. A should a my place him come fight mi n si fi a nu ice him deh pon right now…

21. Law man son will not use the law to him advantage caw him a rugby bad man … trespass and get him jaw bruck. Lesson learned?
    And to you fellow weh a abuse Heavy D how that solve the noise or bruk jaw problem? Next time you fi volunteer fi guh confront Anju so you can show ppl how bad you be.

22. He she Max..gweh..a u n u mumma go fe sell battyhole a hotel and nobody neva buy from unnu..u n u cockeye mumma..bout one time u was at a hotel..d boy no buy ass an him run u n u mumma..tell the truth..dats y to this day u still vex..look how long McMillan dead and you still a call the man name true him pickney run u..u neva belong deh bhutto..unnu bhutto too nuff n dont belong…u a wish a one eye him have..mind when u go out a door summen no f*k u r u mumma i nna unnu eye n left unnu wid none. U n panty pig gwaan unnu ways..when clappers start bus unda unnu rass unnu will know..bout blacks this and blacks that..u n him teef like..galang cuz dem cockey him mouth a prison dats y him inform..him owna bredda Jody want spit pan him cah him teef him watch from him yard..

23. Max me modda suck u n vomit inna u mouth..talk bout how u suck out anju false pussy wa him buy wid d money wa him teef from the old ppl dem..dat alone God a beat him fa..yh n nutten no do anju..him bloodclaat neck nearly come off a him body..a bare pain him inna.him man dem have fe a sponge bath him..a me Glock me wudda go dung deh wid n rinse out d whole a unnu wa a run dung de ppl dem neighbahood..gweh u not even know how fe use flush toilet n face basin..

1. No man is wah mek ur nose up in the air suh??? Hello most politicians were from poor back grounds So they ensure their kids are fortunate! U sounding like a kiss ass to the Buntings!

24. Ok!! Me uncivilize n u have a university degree.. Now check this out..Me a play music loud on my property n u come seh it too loud n me tell yu seh gu suck ur mother u seh u a badman n punch mi inna mi face.. You didn’t leave n call the police n let the law deal with it.. Now u come a seh Jamaica a high crime country but if a pan a knock the police them find it n lock it off by 2am n u come a tell me seh them have other things ro deal with.. If u who so ever u is come at my door n punch me imna face a BIG BOMBORASSKLAATH FUNERAL KEEP FI YU.. This is why crime can’t stop in Jamaica bcuz everybody taking the law in their own hands.. Is people like u mashing up jamaica n people like peter bunting… Si the x6 driver kill the little youth n get away bcuz him know people like peter bunting…. There is 2 sets of law in Jamaica 1 for uptown n 1 for the rest of jamaica

25. How u a talk bout batty batty madda batty anju blacks batty.. This not about batty it’s about wrong n right ways of doing things… I hear u talking bout blacks nect nearly break off n him inna pain.. So what if bunting son did kill him.. Oh the police would say it was self-defense n his daddy would make he don’t send a day in prison.. Tell u what it end well n that a good thing bcuz every jamaican know seh if blacks did dead nothing would have come of it.. U now mr r ms pussyole u see how u have friends in high places n rud shoulders with the with the bunting i can tell u this don’t try that shit u might not be so lucky

26. Anju you made a mistake that boy should have been killed . He trespassed on your property with intent to harm you, he should be in the morgue as we speak.
    Now you f**kers talking about bhuttu and ppl spoiling uptown get a grip the Jamaica that you hold so dear has fell apart in front your sperm stained eyes. Real house slave you are you calling anju ghetto then advocating that ghetto youths gonna deal with him for the FAGGOT BUNTING.
    Anju watch your back the house slaves are mad that their MASSAH jawbone break.
    F**kwit Jamaicans with your laughable classism prince harry marrying a “commoner” in a few weeks gag on that f**king fools.

27. Mi could a swear me did read seh Zj Wah Wah set up Anju Blaxx by using his business as a means of his scamming and Wah Wah inform. But I guess uptown people neva read that, them fi glad seh the man get charge, well a rejoice seh him a criminal now. Half of uptown ar criminals and crack heads. Bout unu a look down pan people an a call people buttu. Call police, him have a name so they would more than come to his rescue.

28. Mi neva did ago ansa eno but mi cut the one fawt and anon just a henka a mi batty like mongrel a kitchen door fi supn fi nyam. Mi cant address you bcuz u unknown. You are a prime example of why our politics cant move forward and why the politicians have scant regard for “common” ppl. Everything is politics and unnu cant put unnu bias asside fi see truth no time so dem tek unnu mek idiot. I know Brent, cool dude for the most part but cant escape the “uptown hype”. However, the matter could have been dealt with differently but there has been some feelings being carried from longtime in that community (Bet you cant even say a weh it happen). The only reason Brent went there was bcuz of ego.

More than one occasions mi see party keep deh and tru a the “in crowd” everybody silent pon the noise but when a the so called “aliens” its a problem. Yet funny enough I have lived my early life in that region go all the way a Stony Hill and is always the never see come see weh get a buss hype the most. Yea u have 1 and 2 original ppl and what I mean original they were there from inna the late 80s to 90s when up deh was really prestige. So this bull crap u singing nuh phase me. Bout neighbor went there peacefully unnu full a shit.

Now to the politics pawt. A who u? How u reach to drawing political lines over domestic issue and then av the audacity fi talk bout uncivilized, u nuh see say u a IDIOT! A try draw politics inna it just fi rally the zombies weh nuh think just hear them party or smaddy close to it name call dem ready fi defend. Yet unnu inna unnu problem dem naah fawt pon unnu nor regard unnu as anybody. You nuh see say thats why we stagnant because logics nuh play no part inna unnu loyalty. Wish unnu did loyal to unnu neighbor when them a get murdered or better yet unnu pickney, weh unnu cant find time fah yet as a green or orange flag raise unnu deh deh. Unnu sick mi and if u want a f**k affa the man gwaan nuh. Mi guarantee him wudda run u bcuz u nuh him pedigree.

Mi done say wah mi say already so let me reiterate GO SUCK U WHORING MUMMA AGAIN. I hope said garrison yute kill u idiot bbc.

29. First of all dem have Blaxx dem number dem coulda call and ask for it to b turned down. He did NOT I repeat did NOT even ask for the Music to be turned down. Him did a bang and kick down the door sounded like an intruder or the police when you are wanted. Him did hostile from the beginning and despite say the Music turn off and whole heap a ppl try reason wid him him wouldn’t calm. Him keep on a say him want the man weh response fi the Music cause all up to dat point Anju neva get involved yet. When him see Anju him start talk bout suck yu mada and p***y me nuh fraid a u. Anju woman did inna the middle and all get push down by the big traptin buntin boy. Him woman CATHERINE DUNNE, a 24 year old girl weh run left her pickney inna farin and hurry and breed fi politician son she run left her baby alone upstairs fi fight too. Dem nah talk say Anju have young baby inna him house too and it was a surprise party Anju neva know nothing bout it. It never even last an hour good. A did mostly Cake cutting and speech a gwan cause dem did a go di club. Bunting is using him likkl clout and trying to go around the law meanwhile trying to paint Anju and friends as thug. Ppl a threaten bout how much bad man bunting have nuff ppl have it to say PETER BUNTING IS A Thug. So if anything happen to Anju and him family unu know where it a come from. If anybody is a thug here a Bunting son. Come a kick down people door a push war then go back to daddy fi police get involved now. Blaxx nuh fi a blast music either (which he was not) but if the man did ask kindly for Music to turn down it would a go different cause is not even Anju did ansa di door.