PHILLY RAW DOG

Hi met!! Good morning
Please help me tell sexy shuna fi stay home with the babies especially di new born shi is a real raw dog
Just drop di baby one month now n shi inna party shi is a real slut, if shi did stay propa it wouldn’t bad but shi nu ready, har Frien is no good nobody couldn’t tell har fi stay home Ahh mus di married man shi dida hunt down way don’t waah har

RD

0 thoughts on “PHILLY RAW DOG

1. This can’t be real she had baby About August. 6 Or 7 around that time and out already she leave the two babies with her big daughter what is 16 Wow

2. I’m so disgusted wid dis ooman fi real…..adda day mi seh tonk God she been staying home wid R newborn no not even a month and she deh a rd again…..Yesss she is really a ole

3. Yes a REAL DUTTY RAW DOOOG, jus di adda day mi seh mi glad she finally a stay home wid a pickney dem , Noe she really dissapoint Mi 2 Rass….Nuttin nuh Sexy Bout R so how she even get dah title deh . Sick to my Stomach…..My girl please stay home.

4. Nasty stink mouth sista jus give it a break nuh jus one month n u touch rd no man poor likkle dawtajus come from Jamaica fi baby sit u evil gal maybe dats di only reason u send fi har lol all when u give di man son n dawta him still nuh waaaaaahhhh yuhhhhh woieeeeeeeee

5. Nahh lie mon me expect dis fr a teenaga not a ole 30 year ole Goal like u Shawna u is a real raw dog shame pan u shawna do betta yuh break record gyal
    But is only dog do dem tings drop n go
    Real slut bucket
    Mon dem nah dun pan u di Philly man dem ah go always b there n sum body Man U a come look
    Gal u spoil me appetite
    No good friends u got too dem couldn’t tell yuh not to touch rd suh soooon

6. johncrow unno lowe the rass woman damn if u do damn if u don’t…sender a SHAUNA nyam u white fowl? if unno knw say she raw unno go sup up the rawness so unno unno belly can full, need fi lowe bloodclothe people now an go look a life

7. Shawna look like u was crying when typing
    But you are a raw dog and the deal is done
    Please don’t let me see you at any party until December at least!

8. That body suit and shoes don’t go right but because they are loubs they must go Shauna stay home with Kelly and help her with her broken foot dem Kelly is loosing her mind she gotta stay in the house

9. Mi no surprise she come out suh early because she sleep wid over hundred MAN in ah Philly an no av no shame about it so what she could shame of plz .

10. Yess Sexy Raaw Dog Shauna U need fi fall dung and brok you leg 2 so u can stay home wid U pickney dem….Shame Pon U….I hope u feel like a Real Dog Shit….Go Duss off U-self my girl and drink a cup a morals and pride….U sick mi Stomach Bad.

11. Kelly a bad blessing a follow you because you f**k on Owen with jay and jay can’t do nothing for you,see you foot broke now so can stay home,big up yourself Owen you shouldn’t send for your mom to help Kelly

12. it hurt mi heart fi think bout the month old baby a bawl and a the little dawta weh sleep probably a kill affi a feed and a hush baby, and they are so tiny at that age, no 16 yr old cant do what a mom is suppose to do with such a young child. Dem woman here a real dog head, no man, ppl out there would sell there souls for a child and a drancro like this have a so much and a abuse them. damn dogshit.

fyi: you dont look good, your shoes and clothes clash heavily, a nice strappy heels would have been better or full black instead u a tear up the side of a mountan wid dat boogah boot, a run from the cheetah family after yuh kill dem pickney and use the skin.

13. Shauna shame on you to go out and leave your new born baby just to be in a party. I guess dance come first in your book.