Alright fun and joke aside I don’t think kanisha would be that crazy to continue sending in stories and making fake profiles . The Lady Have Har Money and don’t owe anybody in yard abroad .. so that don’t Mek sense .. but somebody doneeeee stinky mouth bassa on ig other day and air out one ah him team member dem .. anybody know anything bout the fren dem call him Tull .. cause him did ah look mi one time and mi need to be sure is not a bassa second .. help ??
Psycho kanisha strikes again, we know its you kanisha don’t care how much you try to convince us it’s not you go away. #womanscornedkanisha
As early as day light. Guh suck yuh madda Kanisha. Yuh cyaan fool di crowd. This is your fake profile. Bitch you’re a psycho. Don’t send in any more story to Met. Yuh cyaan redeem yourself pon Pinkwall. Just like Bassa, yuh reputation stink a road. You ain’t shit and you will never be shit. Guh check in to a mental institution. Hey gyal, yuh cyaan stop. If you’re so happy why the hell yah duh all a dis? Why di rass yuh nuh live yuh bloodclaat life. Yuh nuh look good and yuh mek a wukliss bwoy like Bassa dis yuh. A dat bun yuh. Mi woulda shame if a did me, right now all your shame tree dead like yuh hole. Dun hole gyal go clean some shit and come offa PinkWall. Met, this bitch is delusional!!
Suh senda u woulda want that deh Robin Hood deh in the pic. U nuh see say him a wear tights and boots plus the tight under him batty. The batty man a guh give uno what uno looking for.
Who is the friend ?
@bad and boujee well said,kanisha look at your battery life is crying out for some charge you run the phone red just to stalk no teet pink wall boss. Laing did warn bassa see it here now kanisha give up we know it’s you f**king demented bitch smh.
Oh Kanisha yu just give weh yu self. People look at the top of the screen shot unu see T-Mobile with the wifi symbol!!! Smh yu just can’t face reality. Now yu waan mash up the youth life with yu foolishness. Smh ♂️
That don’t make sense .. just because it Seh T-Mobile that don’t mean is kanisha send in the story !! Kanisha don’t own T-Mobile .. & the senders mean focus is the boy that look Har .. so what that have to do wid the lady ..
What a way Bassa and him ooman dem a hurt up yuh head. You shoulda tek warning before yuh guh invest inna di wukliss bwoy. Word on the street is that Scamma Dolly is fully pregnant for the Pinkwall Boss. Mi nuh know if a dat send up Kanisha blood pressure. Stop di f**kery now man, what’s done is done. Yuh shoulda run when di people dem did warn yuh. But noooooo you had to prove a point. Seet deh, yuh plan backfire pon yuh.
Scamma Dolly send message to yuh and it never come wid sugar coating. Woiiiiiii Met a next belly a come fi mek up di football team.
Mi nuh read di edda comments dem yet but mi waan ax Met one likkle question. Yu dee guh caption school? No sah yu have a PHD in a Captionology. Yu bad nuh rawse. Sometimes di caption badda dan di suss. Big up Met. Side note: What a way yu style yu boss. If a laugh, mi piss up mi French cut panty!
@bad and boujee scamma dolly page wide open why she don’t go over there go fasse with her. Lol ole coward kanisha btw scamma dolly leave a message on her page for you so link har on her fb page
Anonymous 2:52, Duppy know who fi frighten. A suh she did run in pon Prettimiller and di girl dun har. Scamma Dolly and Bassa deh right out and she can’t do anything bout it suh she create pure fake profile and talk a bagga tings and call him family fi try look innocent. This bitch need a bed pon ward 21. Scamma Dolly seh she see something in Bassa other people can’t see. A wonder if a cataract Kanisha have mek she couldn’t see weh Scamma a see. LOL Kanisha mek a trip over Scamma page deh. She nah hide and talk ova deh.
Yuh stalking a f**kboy you stupid bitch!!
at the hairshop somebody say she tell dem WETDEM a look har an him in her inbox an dem a deal.. She seem like a nice person… Noone knows wat a reationship will b wen u meet someone so can’t blame her
first and far most kanisha might be psycho and old or w.e .. But Bassa Don’t inna Kanisha League .. And it’s obvious .. Scamma dolly need a new name cause that name don’t fit her .. If kanisha really ah Mek dem people here stress Har .. She need to Really Look into her self .. and reevaluate her LIFEEEE Because Bassa aka ” PinkWallBoss ” is nobody .. and why would someone even be proud to be married to a man that go from woman to woman and have baby and can’t afford dem .. Scamma dolly just trying to prove ah point like everybody else !! All she have over every other baby madda is ” marriage ” or w.e and wait and see that nah Guh hold ” Pink Wall Boss ” for too long .. So everybody laughing at kanisha now .. But she isn’t the first .. before kanisha Prettimiller & one foreigner did ah war ova Bassa too and Mek Bassa Turn dem inna Idiot .. It’s crazy people really fall into his trap and don’t realize the pattern .. Kanisha is not the first and surely is not the last
first and far most kanisha might be psycho and old or w.e .. But Bassa Don’t inna Kanisha League .. And it’s obvious .. Scamma dolly need a new name cause that name don’t fit her .. If kanisha really ah Mek dem people here stress Har .. She need to Really Look into her self .. and reevaluate her LIFEEEE Because Bassa aka ” PinkWallBoss ” is nobody .. and why would someone even be proud to be married to a man that go from woman to woman and have baby and can’t afford dem .. Scamma dolly just trying to prove ah point like everybody else !! All she have over every other baby madda is ” marriage ” or w.e and wait and see that nah Guh hold ” Pink Wall Boss ” for too long .. So everybody laughing at kanisha now .. But she isn’t the first .. before kanisha Prettimiller & one foreigner did ah war ova Bassa too and Mek Bassa Turn dem inna Idiot .. It’s crazy people really fall into his trap and don’t realize the pattern .. Kanisha is not the first and surely is not the Last
@bad and boujee,after we tell Bellevue patient kañisha to link scamma dolly on her fb page……she over here reading the wall and cussing on her iInstagram page but we already know only mad ppl talk to themselves lmao.
@anonymous NO HONEY KANISHA A CUSS BASSA ON INSTAGRAM N FACEBOOK SO SHE NO THAT MAD AFTER ALL LOL
kanisha dont have tmobile she has verizon bassa thief her tmobile soon send in him text them n show the verizon label with his name n his n her messages coming soon ok
Dwl wait he’s a thief too oh shit
I can actually see this happening because for a long time Bassa was using somebody else phone. Wid all the beg him a beg Kanisha mi sure she woulda get him a phone. But him rather wear clothes and shoes fi guh show off outta road. The people dem a Jungle nuh stop laugh afta di poppy show cause him a wear di tings dem inna yard and then wear dem guh dance. Wukliss!!!!
Pink wall boss using kanisha and scamma dolly damn clown he don’t want none of them lol bassa not even love his kids are him own self so who can’t he love ladies wise .
Kanisha you is a eidot tek off the boy picture off your page girl why you would still want his picture and your page to look on scamma dolly have up his picture now it look like you love drama to why can’t you delete bassa out of your life and get a man now sorry for u .
Kanisha I blame you in everything the way how bassa treat his babymother them and his kids that should tell you something about the stinking mouth boy that’s why prettimiller did flap him and put him over media with him bag them . He is nobody walking using woman but you learn now I know you did get warning before plus him did flap you kanisha over media and you still did deh back him but we all a watch fi see this trip don’t be a clown this time bassa need to go focus on him kids and start mind them.
If Bassa sweet talk Kanisha right now she run right back to him. That’s why she nuh delete the picture yet. She mussi a hope him call her and mek peace with her and tell her more lies. LOL. Everybody will know when Kanisha have a new man. Watch and see how this play out. As to the kids, with more on the way, Bassa definitely nah guh step up and actually be a father to none a dem. The court system will have to make this John Crow pay fi dem eat and get clothes pon dem back. Scamma Dolly, you next!!!
@bad and boujee that’s so true I think kanisha weak over bassa she love him but he don’t love her from a man don’t love him kids who can he love scamma dolly next mi want a real Gyal f**k up bassaskeng give him a chap inna him face fi stop use woman wicked bwoy nah be a father to him kids kanisha stop clown yuh self .
Kanisha tek mi friend husband off yuh page bitch him nah use yuh time expire old lady go get a man a foreign lol .
Bitch tell you friend go take her husband out of my friend hole and tell your husband for pay him child support idiot gal n come offf pink wall with your idiot self what happen Bassa nah answer your wats app call or your video call? cause him in a me fren hole clown gal you nuh see Bassa take you for one big mascot galsadbitch
No man it look like Scamma Dolly na stop mash up yu head Mi fren life happy nuh f¥%k. Yu need fi visit her Facebook page She a gwaan wid a bag a something. And just wait bcuz she has a surprise coming for u. U sad bit€h